Radešínka podlehla Počítkám i podruhé, tentokrát těsně 2:3

Ve druhém přípravném zápase, kde se utkaly kombinované týmy RS a Počítek, byli lepší svratečtí, ale zahazovali šance a v závěru za to byli náležitě potrestáni.

Radešínská Svratka – Počítky 2:3 (0:0)

Pekárek, Janů Jiří

Sestava: Petr – Veselý, Smejkal, Starý, Janů Jiří – Gabriel, Mužátko, Šacl, Dvořák – Pekárek, Dostál

Střídali: Janů Jan, Sochor J., Bílek

První půl hodina patřila Radešínské Svratce, která solidně kombinovala a dostávala se do zajímavých pozic. Její hráče však trápila finální přihrávka, a když už se povedla ta, tak byli nepřesní v koncovce. Ke konci prvního poločasu začali mít více ze hry Počítky, ale do poločasové pauzy se skóre nezměnilo.

V úvodu druhého poločasu se před hostujícím gólmanem nejlépe zorientoval Pekárek – 1:0. Místo navýšení vedení Počítky podnikly ojedinělý brejk a Ločárek střelou na přední tyč překvapil Petra – 1:1. Poté mohli strhnout vedení na stranu Radešínky Dostál, Pekárek či Mužátko, ale branka nepadla. Z té se svěřenci Pavla Kříže radovali až v 85. minutě, kdy napřáhl Jiří Janů a zaskočil gólmana Počítek – 2:1. V 90. minutě však přišly dvě chyby, které vrátily vedení Počítkám. Nejprve se po centru z kraje hřiště podruhé v zápase prosadil Ločárek – 2:2. Poté si při odkopu slabší chvilku vybral gólman Petr, který namazal Maškovi a ten střílel do prázdné branky – 2:3.

Další přípravný zápas čeká áčko v sobotu s Přibyslaví, která se po podzimu pohybuje v suterénu krajského přeboru Vysočiny. Zápas začíná na UT v ZR v sobotu v 15 hodin.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.