Oslabený tým se s Přibyslaví držel pouze poločas

Z různých důvodů chybělo trenérovi Křížovi hned pět hráčů, a to Josífek, V.Skryja, M.Skryja, V.Šacl a J.Chrást, přičemž u dvou posledně jmenovaných pravděpodobně půjde o dlouhodobější absenci. Aby toho nebylo málo, tak kvůli zranění střídal po prvním poločase M.Šacl a po hodině hry po ostrém zákroku i Starý.

Radešínská Svratka – Přibyslav 0:4 (0:0)

Sestava: Chrást P. – Gabriel, Smejkal, Drdla, Janů – Pekárek, Šacl (46. Novotný), Starý, Mužátko, Dvořák – Plhal

První poločas byl vyrovnaný. Přibyslav držela častěji míč na svých kopačkách, ale kompaktní defenziva Radešínské Svratky jí toho moc nedovolila. Svratečtí podnikali zajímavé brejky, přičemž především ten těsně před půlí, kdy Plhal nenašel před prázdnou svatyní Mužátka s Pekárkem volal po brance.

První branka padla ve chvíli, kdy zraněný Starý odkulhal ze hřiště. Radešínka hrála v desíti a toho hosté využili díky střele zpoza vápna – 0:1. Poté hosté svrateckým půjčili jednoho hráče a znovu se tak hrálo 11 na 11. Chvíli na to se Přibyslav prosadila podruhé a vedla o dvě branky – 0:2. Poté mohl několikrát snížil Plhal, ale své šance po akcích Janů, Mužátka a Novotného v branku nepřetavil, a tak hosté trestali. Nejprve Drdla tečoval střelu zpoza vápna do protipohybu brankáře – 0:3. Chvíli na to ten samý hráč trefil hráče hostí a od toho se míč odrazil do sítě – 0:4. Poté se ještě domácí dožadovali penalty po ostrém zákroku na Pekárka. Píšťalka sudí Soukupové zůstala němá, Pekárek odkulhal do kabin a Radešínka přece jen dohrávala posledních deset minut v deseti hráčích.

Generálka čeká áčko v neděli na UT v ZR od 14:00 s lídrem 1.A třídy Pardubického kraje, kterým je Polička.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.