Áčko vydřelo bod s Budišovem

Radešínka do zápasu vstupovala s obavami, protože měla problémy v defenzivě. Zraněné stopery Drdlu a Smejkala nahradilo duo M.Skryja – Starý. Na pravého beka se po zranění postavil J.Chrást. Nutno dodat, že všichni své role zvládli.

Radešínská Svratka – Budišov 1:1 (0:0)

50. Pekárek – 72. Rygl

Sestava: Petr – Chrást J., Starý, Skryja M., Janů – Gabriel (61. Šacl V.), Josífek, Šacl M., Mužátko (89. Skryja V.), Pekárek (78. Dvořák) – Plhal (90. Jinek)

Domácí začali lépe a už ve 4. minutě Plhal s Pekárkem připravili šanci pro M.Šacla, ale ten trefil jen brankáře Bajera. Poté zahrozili domácí po rohovém kopu, ale Plhalova hlavička šla mimo. Po půl hodině hry začali zlobit hosté. Blízko ke gólu měl Rygl, ale Petr ho vychytal. Stejně tak si poradil s hlavičkou Muchy a další střela Rygla skončila na břevně. Domácí v závěru první půle přežili sérii rohů a poločasová přestávka jim přišla vhod.

Vstup do druhé půle vyšel domácím na jedničku. V 50. minutě Mužátko parádně vysunul Pekárka, ten přehodil Bajera a domácí vedli – 1:0. Poté hosté přežili několik ošemetných situací a po hodině hry začali přebírat otěže zápasu do svých rukou. Vyrovnání přinesla 72. minuta, když si po centru Rygla srazil míč do sítě J.Chrást, který byl pod tlakem T. Nováčka – 1:1. Gól hosty povzbudil a hnali se za třemi body. Horký sám před Petrem trefil jen tyč a v závěru domácí brankář vychytal Baráka. Body se tak dělily.

Pavel Kříž (trenér): Hned v úvodu jsme měli dát gól. Pak se hrála vyrovnaná partie. Na konci poločasu jsme se dostali pod tlak, ale ustáli jsme jej. Po přestávce jsme byli do 60. minuty lepší a dali jsme i branku. Pak však hosté zabrali, srovnali a měli i další šance. Z dnešního utkání bod bereme.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.