Áčko zaspalo první poločas a prohrálo s Želetavou

Radešínka v prvním poločase hostům nabídla na zlatém podnose čtyři branky a snaha ve druhé půli přišla vniveč.

Radešínská Svratka – Želetava 2:4 (2:4)

4. Pekárek, 43. Starý (pen.) –  5. a 37. Čurda V., 13. Simandl, 26. Vrbka M.

Sestava: Chrást P. – Chrást J. (46. Marek), Smejkal, Drdla, Janů – Josífek (71. Skryja V.), Starý, Skryja M., Šacl M., Pekárek – Plhal

Vstup do utkání vyšel domácím na jedničku. Starý ve 4. minutě parádně vysunul Pekárka a ten střelou na zadní tyč otevřel skóre – 1:0. Domácí se však z vedení radovali jen krátce, když se šťastně trefil Čurda – 1:1. Ve 13. minutě domácí propadli ve středu pole, Simandl si po autovém vhazování navedl míč na střed hřiště a pěknou střelou poslal hosty do vedení – 1:2. Srovnat mohl Šacl, ale po Pekárkově přihrávce prováhal zakončení. Ve 26. minutě domácí chybovali v rozehrávce a samostatný nájezd proměnil Michal Vrbka – 1:3. Poté dvakrát zahrozil Pacas, ale ani jednou netrefil branku. Na rozdíl třídy zvýšil ve 37. minutě Čurda, který zůstal po Pacasově centru trestuhodně neobsazený na zadní tyči – 1:4. Před přestávkou byl ve vápně faulován Plhal, k penaltě se postavil Starý a snížil – 2:4.

V dresech domácích nastoupilo do druhé půle jiné mužstvo. Radešínka svého soupeře na patnáct minut přikovala k vápnu. Po hříchu z toho rezultovala pouze šance Šacla, který minul bránu hostí a pár závarů. Poté se hra srovnala a hosté hráli, co potřebovali. Domácí mohli snížit v 80. minutě, ale povedenou střelu Šacla parádně vytáhl Partl.

Pavel Kříž (trenér): První poločas se nám vůbec nepovedl. Místo abychom využili toho, že dáme rychlý gól, tak se naše hra sesypala jako domeček z karet, chybovali jsme a hosté byli produktivní. Škoda, že jsme z tlaku po přestávce nedali branku. Závěr si hosté zkušeně pohlídali. Hrát jeden poločas nestačí. Leží na nás deka a musíme se odrazit od základních věcí – pohybu a bojovnosti, což nám v první půli chybělo.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.