Áčko remizovalo s Měřínem

V okresním derby s Měřínem se body spravedlivě dělily.

Radešínská Svratka – Měřín 1:1 (1:1)

28. Plhal – 27. Polanský

Sestava: Chrást P. – Chrást J., Jinek (63. Smejkal), Drdla, Janů – Josífek (53. Buřval), Šacl M. (72. Starý), Němeček, Mužátko, Pekárek – Plhal

Hosté byli v úmorném vedru v úvodu zápasu aktivnějším celkem. Největší šanci spálil Souček, který z dobré pozice vysoko přestřelil. Ve 27. minutě domácí zaváhali po autovém vhazování, Beran přiťukl míč Polanskému a ten chytře přehodil Chrásta – 0:1. Hned po rozehrání Mužátko pustil míč k Plhalovi, ten našel na pravém křídla Josífka, který parádním centrem našel na zadní tyči právě Plhala a bylo srovnáno – 1:1. Za tohoto stavu se také šlo do kabin.

V úvodu druhého poločasu hostující bek trefil při odkopu Plhala a od něj se míč přes zkoprnělého gólmana Hladíka odrazil do tyče. Na druhé straně dvakrát zahrozil výborně hrající Polanský, ale na domácího brankáře si nepřišel. Vedení na stranu domácích mohl strhnout Šacl, který postupoval sám z pravé strany, ale šanci vyřešil špatně. V závěru se ještě dostal k hlavičce Buřval, ale Hladík v bráně hostí byl pozorný.

Jaroslav Šoustar (trenér): Byl to vyrovnaný zápas. Remíza je pro oba celky zasloužená.

Dorost zahájil sezónu ve Výčapech, kde prohrál 1:4 (0:2).

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.