Áčko si poradilo s Počítkami

Áčko Radešínky zvládlo úvod zápasu, a to jej nasměrovalo ke třem bodům.

RS – Počítky 3:1 (3:1)

6. Janů, 7. Šacl V., 42. Plhal – 34. Ločárek P.

Sestava: Petr – Smejkal, Jinek, Drdla, Janů – Josífek, Šacl M., Šacl V., Mužátko, Pekárek – Plhal

Domácím vyšel úvod na jedničku. V 7. minutě hosté zblokovali střelu Pekárka, k odraženému míči se dostal Plhal a jeho ránu usměrnil téměř z brankové čáry do sítě Janů – 1:0. Hned na to propadl Smejkalův aut přes Mužátka a Plhala až k Vojtovi Šaclovi, ten se nerozpakoval, napálil skákající míč a ten zaplul do šibenice hostující brány – 2:0. Před domácí brankou zahrozil Jurnečka, ale mířil jen do boční sítě. Na druhé strany se dral do šance Plhal, ale k zakončení se přes Odehnala nedostal. Hosté snížili ve 34. minutě, když dostal po ztrátě míče hodně prostoru Jurnečka, vysunul Patrika Ločárka a ten pohodlně skóroval podél Petra – 2:1. V této chvíli byli hosté lepší, ale ve 42. minutě poslal Mužátko do sóla Plhala a ten prostřelil Martinčiče, který vystřídal zraněného Šobeje – 3:1.

Domácí ve druhém poločase poctivě bránili a vyráželi do rychlých brejků. Hosté kopali velké množství rohových kopů, ale do šance se, až na jeden závar v závěru, nedostali. Martinčičovu pozornost vyzkoušel z přímého volného kopu Janů. Skórovat mohl i Pekárek, ale na Smejkalovu nahrávku těsně nedosáhl. Další branku už tak rovná stovka diváků neviděla.

Jaroslav Šoustar (trenér): Až na deseti minutový výpadek po půl hodině hry jsme zahráli výborně. Pozorně jsme bránili a byli jsme nebezpeční i směrem dopředu. Mohli jsme dát více než tři branky.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.