Áčko doplatilo na špatnou první půli

Zápas v Rapoticích rozhodl první poločas, ve kterém se domácí prosadili hned třikrát.

Rapotice – RS 3:0 (3:0)

16. a 37. Valsa, 29. Stér

Sestava: Chrást P. – Smejkal, Jinek, Drdla, Janů – Josífek (80. Marek), Starý (58. Gabriel), Šacl M., Mužátko (85. Šoustar), Pekárek – Buřval (46. Kamarád)

Na těžkém terénu byli v prvním poločase lepším celkem domácí, kteří předváděli pohlednou kombinační hru a svoji herní převahu vyjádřili i gólově. V 16. minutě dostal příliš prostoru Valsa, prošel obranou hostí a podél Chrásta otevřel skóre – 1:0. Ve 29. minutě prchl Mucha po pravém křídle a přihrávkou pod sebe našel Stéra, který se z malého vápna nemýlil – 2:0. Po akci z pravé strany padla i třetí branka. Tentokrát dopravil míč do prázdné brány Valsa – 3:0. Dvě solidní šance hostí měl Pekárek, ale Tomáš Laš vytáhl jeho střelu na roh a hlavička mířila vedle branky.

Hosté vlétli do druhé půle jako uragán. Nejprve nebezpečně pálil Kamarád, poté dvakrát na zadní tyč Pekárek, ale brankář domácího týmu Tomáš Laš čaroval. Domácí mohli zvýšit díky Valsovi, ale ten orazítkoval tyč a Palátovu pumelici vytáhl Chrást nad břevno. Poté se znovu zaskvěl domácí gólman, který bravurně vychytal Gabriela. Dvě šance měl i Šacl. Jednou však narazil na Laše a poté bránu těsně minul. Poločas ve druhém dějství se musel všem přítomným líbit, žel hosté byli v koncovce bezzubí a utkání nezdramatizovali.

Jaroslav Šoustar (trenér): V první půli jsme byli horším celkem. Znovu jsme dostali laciné branky. Po změně stran se mi náš výkon líbil. Jen je škoda, že jsme z domácího brankáře udělali hrdinu. Utkání jsme mohli zdramatizovat.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.