Áčku se domácí zápas vůbec nepovedl

Áčko hrálo doma s Dobronínem, ale zápas se mu nepovedl a prohrálo.

Radešínská Svratka – Dobronín 1:2 (1:1)

18. Šacl V. – 13. a 72. Sedláček T.

Sestava: Chrást P. – Smejkal, Jinek (76. Chrást J.), Drdla, Janů – Josífek (71. Gabriel), Šacl M. (87. Šoustar P.), Šacl V., Mužátko (46. Starý), Pekárek – Plhal (61. Kamarád)

Prvních deset minut snesl výkon domácího celku přísnější měřítko. Rychlé kombinační akce pro křídlech dělali hostům problémy. Josífkovo zakončení však hosté zblokovali a chvíli na to ten samý hráč těsně minul. Michal Šacl mířil přesně, ale jeho pokus vytáhl Jonáš. Mužátko zase těsně nedosáhl na Josífkův pas před odkrytou branku. Hostům stačilo ke gólu málo. Ve 13. minutě domácí obrana neodvrátila pas na Sedláčka, ten si našel odražený míč a přesnou ránou k tyči otevřel skóre – 0:1. O pět minut později vrátil po standardní situaci míč do ohně Josífek a Vojtěch Šacl srovnal – 1:1. Poté se domácí přizpůsobili jednoduché hře hostí, kteří nakopávali míče na Sedláčka a na hřišti se odehrávala nekoukatelná partie plná nepřesností.

Přestávka toho moc nezměnila. Na hřišti bylo k vidění mnoho nepřesností, dlouhých nákopů a soubojů. Jeden dlouhý míč nakonec v 72. minutě trestuhodně propadl za domácí obranu a Sedláček si se samostatným nájezdem věděl rady – 1:2. Domácí poté sice drželi míč, ale jejich akce postrádali přesnou přihrávku a končili na konsolidované defenzivě Dobronína. Jedinou šanci měl Kamarád, ale skákající míč trefil vysoko nad branku.

Jaroslav Šoustar (trenér): Pokud se takto chceme prezentovat v dalších zápasech, tak body získávat nebudeme. Dnešní výkon byl katastrofální, ale musíme jej hodit za hlavu a dovézt body z Herálce.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.