Radešínka smolně prohrála v Koutech

Hosté po poločase vedli, ale nakonec těsně prohráli.

Kouty – Radešínská Svratka 4:3 (2:3)

10. Růžička (pen.), 42. Coufal, 55. Nestrojil, 71. Neumann – 22. a 45. Mužátko, 44. Pekárek

Sestava: Chrást P. – Gabriel, Plhal, Starý, Janů – Josífek, Šacl M., Šacl V., Mužátko (75. Šoustar M.), Pekárek – Jinek (82. Dvořák)

Domácí sázeli na standardní situace a po jedné z nich v 10. minutě fauloval V.Šacl Coufala. K penaltě se postavil Růžička a domácí vedli – 1:0. Ve 22. minutě vyslal Plhal do brejku Josífka. Ten našel nahrávkou po sebe Mužátka, který parádně z hranice vápna srovnal – 1:1. Chvíli na to vyslal Mužátko do sóla Jinka, ten sice rozvlnil síť, ale jenom boční. Ve 42. minutě dotlačil míč do sítě Coufal a domácí znovu vedli – 2:1. Hosté se dožadovali faulu, který akci domácích předcházel, ale marně. Konec první půle patřil hostům. Ve 44. minutě Mužátko udržel míč, Josífek jej přiťukl Pekárkovi a ten jej poslal do šibenice domácí brány – 2:2. Hned na to Janů vyslal po levé straně Pekárka a ten našel před Stýblem nekrytého Mužátka, který jej levačkou překonal – 2:3.

Druhá půle začala náporem domácích a nakonec rezultovala ve vyrovnávací branku, kterou po centru z pravé strany vstřelil šťastně Nestrojil, když po několika odrazech míč dopravil do sítě – 3:3. Nadále se hrála vyrovnaná partie. Až v 71. minutě zahrávali domácí přímý volný kop, míč se od Janů nešťastně odrazil k Neumannovi, který z hranice malého vápna poslal domácí do vedení – 4:3. Hosté vrhli všechny síly do útoku. Na Pekárkovu přihrávku těsně nedosáhl M.Šacl. V závěru měli příležitost srovnat ze standardních situací Jinek a Josifek, ale oba pálili do zdi.

Jaroslav Šoustar: Za výkon jsme si minimálně bod zasloužili. Domácí spoléhali jen na auty a jednoduché nákopy, a to na nás bohužel stačilo, když při nich měli i hrstku štěstí. Na tomhle výkonu se dá stavět.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.