Áčko sahalo v Jemnici po bodech

Áčko odehrálo velmi dobrý zápas, ale selhalo v produktivitě.

1.FC Jemnicko – Radešínská Svratka 2:1 (1:0)

43. Novák, 59. Kopeček (pen.) – 70. Mužátko

Sestava: Petr – Šacl M. (90. Marek), Starý, Drdla, Janů – Josífek (64. Smejkal), Mužátko, Šacl V. (78. Chrást J.), Pekárek (30. Gabriel) – Plhal, Jinek

Hned v úvodní minutě zahrozil Pekárek, ale jeho střelu Kopeček zlikvidoval. Na druhé straně zahrozil Axman, ale mířil vedle. Blízko brance byl Novák, ale jeho přímý volný kop skončil na břevně Petrovy branky. Domácí svojí mírnou převahu zužitkovali krátce před přestávkou, když si na rohový kop naskočil Novák a procedil míč do hostující sítě – 1:0. Tímto výsledkem také skončil první poločas.

Hned po přestávce mohl srovnat Plhal, ale svoji šanci po práci Mužátka a Josífka neproměnil. V 59. minutě ukázal sudí Terber po faulu nefaulu Drdly na Axmana penaltu a gólman Kopeček ji proměnil – 2:0. Za deset minut snížil Mužátko, který vystihl rozehrávku domácích a parádním lobem poslal míč do sítě – 2:1. Hned na to domácí kopali po faulu Petra další penaltu, ale tu gólman hostí Novákovi chytil. Poté byl v další tutovce Plhal, ale Kopeček si s jeho zakončením poradil. Na druhé straně byl v sólu Křivánek, ale Petr jej vychytal. Hosté hráli v závěru na velké riziko, měli nespočet standardních situací, ale gól nedali. Nejblíže vyrovnání byl Drdla, ale jeho zakončení zblokoval domácí bek. Domácí si v závěru i s přispěním rozhodčího Terbera tři body pohlídali.

Jaroslav Šoustar (trenér): Škoda zbytečné branky na konci prvního poločasu. Po přestávce jsme podali výborný výkon, ale chyběla tomu lepší produktivita. Minimálně bod jsme si zasloužili.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.