Áčko veze bod z Koutů

Před zápasem by hosté z Radešínské Svratky bod brali, ale po zápase má zisk jednoho bodu hořkou pachuť.

Kouty – Radešínská Svratka 2:2 (1:1)

6. Coufal, 79. Neumann – 42. Mužátko, 60. Plhal

Sestava: Petr – Skryja M., Smejkal (74. Skryja V.), Drdla, Janů – Gabriel (84. Šacl V.), Starý, Šacl M., Mužátko, Pekárek – Plhal (89. Novotný)

Hosté začali aktivně, ale hned v 6. minutě přišla studená sprcha, když po dlouhém autu zaspala hostující defenziva a po prodloužení od Neumanna byl nejrychleji u míče Coufal, který se nemýlil – 1:0. Poté krásně prošel středem hřiště Michal Šacl, ale branku netrefil. Domácí mohli zvýšit po půl hodině hry, ale kapitán Parma svojí bombou orazítkoval jen břevno. Hosté se zaslouženého vyrovnání dočkali ve 42. minutě, když se po přímém volném kopu od Starého nejrychleji zorientoval Mužátko a odražený míč napálil do sítě – 1:1. Za tohoto stavu se také odcházelo do kabin.

Ve druhém poločase hrálo vyrovnané utkání. Po hodině hry se hosté dostali do vedení. Přímý volný kop od Janů do sítě dopravil důrazný Plhal – 1:2. Domácí tlačeni sudím Kůrkou hrozili po nespočetném množství standardních situací. Hosté odolávali až do 79. minuty, kdy si jeden z mnoha soubojů posoudil sudí jako faul a Neumann penaltu s přehledem proměnil – 2:2. Hned na to zahráli domácí ve svém velkém vápně rukou, ale píšťalka sudího tentokrát zůstala němá. Poté se po Mužátkově pasu dostal do brejku Plhal, ale branku netrefil. Těsně minul i Michal Skryja po rohovém kopu. A když hosté v závěru přežili další standardní situace domácího týmu, tak se body dělily.

Pavel Kříž (trenér RS): Zápas jsme odbojovali a předvedli jsme solidní výkon. S bodem musíme být spokojeni, ale mrzí mě, že jsme dostali branku z penalty po diskutabilním zákroku.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.