Radešínka bere bod

Do Radešínské Svratky přijel lídr ze Šebkovic a nakonec byl rád, že odjel s bodem.

Radešínská Svratka – Šebkovice 0:0

Sestava: Chrást P. – Skryja M. (83. Dvořák), Smejkal, Drdla, Janů – Gabriel (67. Josífek), Starý, Šacl M., Mužátko (79. Skryja V.), Pekárek – Plhal

V úvodu byli lepší hosté, kteří měli dvě solidní šance, ale Prokeš v dobrých pozicích branku nedal. Na druhé straně si po standardní situaci mohli hosté vstřelit vlastní branku, ale nakonec odklidili míč z brankové čáry. V závěru první půle obelstil hostujícího beka Mužátko, ale na Kubu v brance Šebkovic si nepřišel.

Domácí začali po přestávce zostra. Nejprve po Gabrielově centru střílel mimo Pekárek. Poté si oba jmenovaní role vyměnili a Gabrielova hlavička letěla těsně nad branku. Na druhé straně byl na konci rychlé akce Večeřa, ale hlavičkoval nad branku. Stejně se vedlo i střídajícímu Milanovi Novotnému, který přestřelil z malého vápna. Poté ještě dvakrát zahrozili domácí. Po Pekárkově přiťuknutí vychytal Plhala Kuba. A když v samotném závěru skončila Plhalova hlavička na tyči branky hostí, tak se nakonec body dělily.

Pavel Kříž (trenér RS): Byl to vyrovnaný zápas. Škoda, že jsme ho nakonec neurvali pro sebe. Dvě remízy bereme s tím, že jsme z obou zápasů mohli vytěžit více.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.