Program víkendu 6.4. – 7.4.

O následujícím víkendu začíná druhou část sezóny dorost, který hostí spojený tým Rozsoch a Dolní Rožínky. Áčko čeká třetí jarní soupeř z čela tabulky. V derby hraje ve Žďáře.

Áčko (10., 19 bodů, 31:32) hraje se žďárskou rezervou (5., 25 bodů, 34:21) v neděli od 15:30 na Bouchalkách. Zatím není známo, zda se bude hrát na umělé či přírodní trávě. Domácí v prvním jarním kole rozdrtili Jaroměřice, ale ve druhém těsně padli na půdě Budišova. Divizní áčko Žďáru hraje v sobotu v Břeclavi. Lze tedy očekávat, že se v zápase s RS představí i hráči širšího kádru žďárského áčka. Jedním z těchto hráčů může být i svrateckým dobře známy Kovář, který hrál v zimě přestoupil z Moravce do Žďáru a v minulém kole nastoupil právě za béčko v Budišově. Žďárští mají na svém hřišti solidní bilanci 5-0-3.

V RS mohou být se vstupem do jara spokojeni, i když z obou zápasů šlo vytěžit více bodů. Zatímco v Koutech se svratečtí zlobili na sudího Kůrku, tak domácí zápas se Šebkovicemi svými výkony ozdobili oba brankáři. Hosté budou v neděli vedeni trenérským duem Jinek – Skryja, jelikož kouč Kříž vyrazil na pařbu do Bangkoku. Před zápasem ve Žďáře zůstává na marodce Josef Chrást, jinak by měli být hosté kompletní.

Utkání řídí trojice Terber – Machač, Fabeš. Delegátem je pan Vrzáček.

Vzájemné zápasy:

Sezona 2009/2010: RS – ZR „B“ 0:2, ZR „B“ – RS 9:1

26.8. 2018 RS – ZR „B“ – 3:0 (1:0) 20. Šacl M., 72. vlastní, 83. Starý

Dorostenci (11., 9 bodů, 19:37) hostí v neděli na svém hřišti od 10:30 tým Rozsochy / Dolní Rožínka (2., 22. bodů, 41:23) a čeká je střet s nejlepším ofenzivou soutěže a nejlepším týmem na hřištích soupeřů. Svratečtí na podzim na půdě Rozsoch prohráli o čtyři branky. Bodový zisk z tohoto utkání by tak byl úspěchem a povedeným vstupem do jarní části.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.