Program víkendu 13. – 14.4.

O víkendu zahajují svoji pouť jarní částí mladší žáci. Dorost jede na hřiště posledního celku. Nedělní odpoledne bude patřit derby s Vrchovinou.

Dorost (11., 20:40, 9 bodů) hraje v sobotu od 12:30 v Moravských Budějovicích (12., 17:57, 4 body). Hosté v souboji dvou posledních celků tabulky potřebují bodovat, ale nečeká je nic jednoduché, jelikož Moravské Budějovice v prvním jarním kole vyhrály na půdě v té době vedoucí Bystřice n./P. o tři branky.

Mladší žáci (7., 0:25, 0 bodů) vstoupí do druhé části sezóny v neděli v 10:00 v Hamrech (2., 24:6, 15 bodů). Domácí jsou jasným favoritem. Přes zimu se ve svrateckých nadějích snažili probudit radost ze hry Miloš Šoustar s Markem Stehlíkem, tak uvidíme, zda to povede alespoň k první vstřelené brance v sezóně.

Áčko (11., 19 bodů, 31:38) hraje doma derby s rezervou Vrchoviny (6., 27 bodů, 34:21) v neděli od 15:30. Našemu nedělnímu soupeři se na jaře daří, když vyhrál v Jaroměřicích (4:2) a doma porazil Budišov (4:1).

Rezerva Vrchoviny se tradičně opírá o tvůrce hry Polnického, kterému zdatně sekunduje Lukáš Slavíček. Tito dva hráči zařídili rovnou polovinu branek svého týmu. Je těžké odhadnout, v jaké sestavě soupeř dorazí, jelikož ve stejný čas hraje i jeho třetiligové áčko. Kádr soupeře opustili před jarní částí sezony Žák s Radkem Blažíčkem, kteří posílili Novou Ves.

Po solidních úvodních dvou kolech Radešínka nezvládla zápas ve Žďáře a na výhru čeká již pět kol, ve kterých hrála derby s Moravcem a zápasy s týmy z čela tabulky. Bodový zisk s rezervou Vrchoviny by se tak svrateckým před cestou do Jaroměřic nadmíru hodil. Do sestavy by se měl vrátit „svatebčan“ Plhal. Špatnou zprávou je zranění Michala Skryji, který na marodce doplnil Josefa Chrásta a Jinka. Trenérský tým tak bude hledat pravého beka.

Utkání řídí trojice Burian – Rosický, Krejča. Delegát: Petřivý

Vzájemné zápasy:

2.9. 2018 Vrchovina B – RS 2:1 (0:0) 

78. Žák, 82. Polnický – 66. Starý

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.