Program víkendu 27. – 28.4.

V sobotu hraje pouze mladší přípravka. Ostatní týmy hrají v neděli. V Radešínské Svratce hraje jen áčko s Budišovem.

V sobotu hraje jen mladší přípravka, kterou čeká miniturnaj v Hamrech, kde nejprve utká v 10:10 s Rozsochami a následně v 11:20 s domácím celkem. Benjamínci budou chtít napravit dvě vysoké prohry z minulého týdne.

Ostatní týmy hrají v neděli. Jako první nastoupí ke svému zápasu v 10:00 starší žáci (2., 17:7, 12 bodů) v Bohdalci s Křižanovem (1., 22:5, 18 bodů) a půjde o pikantní souboj mezi prvním a druhým celkem tabulky. Hosté ještě neztratili ani bod, ale domácí jsou po výhře ve Velké Bíteši v dobré náladě a svoji kůži nedají lacino.

V nedělní pravé poledne hrají dorostenci (11., 23:47, 10 bodů). Ti se představí v Křoví proti týmu Velké Bíteše (3., 36:27, 27 bodů) a budou se snažit navázat na bodový zisk z domácího zápasu s Bystřicí. Domácí jsou však jasným favoritem.

Mladší žáci (6., 3:31, 3 body) budou chtít potvrdit zlepšené výkony na půdě Rožné (2., 28:3, 18 bodů), kde hrají v neděli v 13:30. Jakýkoli bodový zisk s druhým celkem tabulky by však byl velkým překvapením.

Béčko (3., 16:14, 14 bodů) hraje v neděli v 16:00 pikantní derby na Moravci (6., 14:18, 8 bodů), kde se utká s tamní rezervou. Svratečtí nevyužili hodinovou přesilovku v domácím duelu s Počítkami, po přestávce inkasovali a ze zápasu odešli s nulou na bodovém kontě. Moravec jasně padl v Herálci, a tak oba týmy budou bojovat o první jarní body.

Áčko (10., 35:40, 22 bodů) hraje v neděli od 16:00 doma s Budišovem (6., 21:19, 29 bodů). Našemu soupeři se na jaře tradičně daří v domácím prostředí, kde neinkasoval a ze třech zápasů bral sedm bodů. Venku je to slabší. Budišovští těsně prohráli v Šebkovicích (0:1) a rozdílem třídy na půdě Vrchoviny (1:4). Budišov v posledním kole remizoval doma bez branek s Jemnickem.

Kádr Budišova doznal přes zimu několika změn. Tou nejzásadnější je odchod gólmana Trnky do Rudíkova. Toho v bráně nahradil křižanovský matador Bajer. Tým také posílili zkušený stoper Kolda z Měřína a ofenzivní hráč Barák ze Sapeli Polná. Další posilou je středopolař Mucha, který přišel z divizní Velké Bíteše. Ten nahradil Sedláčka, který putoval do Náměště. Radešínka si bude muset dát pozor na útočníka Nováčka a právě na Baráka, který na jaře ve čtyřech zápasech vstřelil tři branky. Zlobit bude i rychlonohý křídelník Rygl, který má divizní zkušenosti ze Staré Říše.

Na marodce domácích zůstává Jinek. Do tréninkové procesu se zapojil Josef Chrást, ale jeho start se zatím nepředpokládá. Otazník visí nad startem Michala Skryji a Smejkala. Béčko hraje v ten samý čas na Moravci, a tak trenéra Kříže, který se vrátil z turné po Asii, čeká složité skládání sestavy.

Utkání řídí trojice Hanzl – Holub, Mach.

Vzájemné zápasy:

16.9. 2018 Budišov – RS 1:1 (0:0) 56. Rygl – 65. Mužátko

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.