Áčko po mizerném výkonu schytalo debakl

Áčko Radešínky po chabém výkonu inkasovalo čtyři branky a jednoznačně doma padlo s rozjetým Jemnickem.

Radešínská Svratka – Jemnicko 0:4 (0:2)

3. Axman, 42. Vacuška, 58. Tobolka, 81. Menčík

Sestava: Petr – Chrást J. (71. Smejkal), Skryja M., Drdla, Janů Jiří – Josífek (79. Novotný), Starý (75. Skryja V.), Šacl M., Mužátko (53. Gabriel), Pekárek – Plhal

Směr utkání udal hned úvod, kdy nejprve málem Drdlovu malou domu vystihl Axman. Ta samá chvíle se opakovala po chvilce, kdy Starý namazal Axmanovi a ten samostatný únik vyřešil přesnou střelou k tyči – 0:1. Domácí se poté snažili, chtěli držet míč, ale sráželi je nepřesnosti v rozehrávce i finální fázi. Hosté trpělivě čekali na brejky a jeden takový jim vyšel ve 42. minutě, když se po narážečce řítil sám na Petra Vacuška a zvýšil vedení hostujícího celku- 0:2.

Úvod druhé půle z pohledu domácích nevypadal zle, ale ze série rohu a standardních situací vzešla pouze Plhalova tečovaná střela, kterou bravurně vytáhl Kopeček. Poté tutovku zahodil Axman, který přestřelil z malého vápna. V 58. minutě hosté potrestali liknavou rozehrávku brankáře Petra. Trefil se Tobolka – 0:3. Konečnou podobu výsledku dal v 81. minutě po dalším brejku Menčík – 0:4. Hosté tak zaslouženě slaví tři body.

Pavel Kříž (trenér): Brzký gól udal tón zápasu. Hosté pozorně bránili a vyráželi do rychlých brejků, které jsme nebyli schopni zachytit. K tomu jim nahrálo i obrovské množství našich nepřesností. Podali jsme nejhorší výkon v sezóně. Každý musí začít u sebe. Pokud chceme v Třebíči bodovat, tak se musíme rapidně zlepšit.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.