Áčko padlo v Dukovanech

Zápas v Dukovanech patřil domácím, kteří bez okolků trestali chyby hostů a pohodlně zvítězili.

Dukovany – Radešínská Svratka 5:1 (3:0)

28. Šacl M. (vlastní), 32. Hron, 39. Blatný, 55. Koníř, 83. Sedláček – 71. Pekárek

Sestava: Petr – Chrást J., Jinek (58. Buřval), Drdla, Janů – Josífek, Smejkal (46. Němeček, 78. Šoustar), Šacl M. (84. Skryja V.), Mužátko (66. Gabriel), Pekárek – Plhal

Utkání v úvodu nabídlo vyrovnanou partii, když se hrálo především ve středu pole. Hosté se snažili hrozit z brejků a domácí spoléhali na parádně zahrávané standardní situace. Utkání zlomila černá desetiminutovka. Ve 28. minutě Koníř centroval zprava a Michal Šacl před útočícím hráčem poklidil míč do šibenice vlastní branky – 1:0. O čtyři minuty později se po rohovém kopu nejrychleji zorientoval Hron a dopravil míč do sítě – 2:0. Ve 39. minutě unikl po chybě na půli po pravé straně Koníř a přesným centrem našel na malém vápně Blatného – 3:0. S tímto výsledkem se šlo do kabin.

Hosté zahájili druhou půli sympaticky a byli lepším celkem. Nejblíže k brance byl Mužátko, ale jeho hlavička jen lízla tyč domácí brány. Jak naložit se šancemi ukázali domácí v 55. minutě, když po další zbytečné ztratě hostí rozebrali jejich obranu a na konci krásné akce byl Koníř – 4:0. Hosté se dočkali branky o čtvrt hodiny později, když Gabriel našel centrem Pekárka a ten se nemýlil – 4:1. Konečnou podobu dal výsledku v 83. minutě Sedláček, který využil zaváhání Drdly – 5:1.

Jaroslav Šoustar (trenér): V Dukovanech se vyhrávat nebude. Jen je škoda, že jsme domácím minimálně tři branky nabídli na zlatém podnosu. Domácí byli výborní a naše chyby nemilosrdně trestali.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.