Áčko slaví tři body

Áčko zabralo a s přehledem porazilo rezervu Žďáru nad Sázavou.

Radešínská Svratka – Žďár „B“ 3:0 (1:0)

27. Jinek, 55. Plhal (pen.), 84. Gabriel

Sestava: Petr – Šacl M., Starý, Drdla (87. Marek), Janů (79. Kamarád) – Josífek (78. Chrást J.), Šacl V., Mužátko, Pekárek (67. Gabriel) – Jinek (64. Smejkal), Plhal

Začátek zápasu byl ve znamení soubojů, nepřesností a hry ve středu pole. Hra se přelévala ze strany na stranu, ale diváci brankové příležitosti neviděli. Až ve 27. minutě Mužátko na polovině hřiště vybojoval míč a vysunul Jinka. Ten si míč navedl do středu hřiště a střelou na přední tyč, otevřel skóre – 1:0. Tímto výsledkem také skončil první poločas.

V 55. minutě míč ve vápně udržel Jinek, byl podražen a kopala se penalta. Tu Plhal zavěsil pod břevno a uklidnil domácí celek – 2:0. Poté se blýskl domácí gólman Petr, který zlikvidoval dvě šance hostů v krátkém sledu. Na druhé straně hřiště mohli skórovat Kamarád s Plhalem, ale v zakončení se jim nevedlo. V 84. minutě zachytil špatný odkop brankáře hostů Mužátko, posunul míč na Gabriela a ten střelou na zadní tyč zvýšil vedení domácích – 3:0. V dalších minutách už se zápas jen dohrával.

Jaroslav Šoustar (trenér): Konečně jsme dotáhli zápas ke třem bodům. Změny v sestavě nám pomohli a naše hra měla hlavu i patu. Tři body bereme naprosto zaslouženě.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.