Áčko nemá po divokém závěru ani bod

Áčko bojovalo, ale smolně padlo.

Radešínská Svratka – Želetava 2:3 (0:0)

54. Plhal, 89. Jinek (pen.) – 73. Vrbka T. (pen.), 85. Vrbka M., 90. Simandl

Sestava: Chrást P. – Smejkal (79. Němeček), Starý (46. Chrást J.), Drdla, Janů – Josífek, Šacl M. (83. Buřval), Mužátko, Šacl V. (60. Gabriel) – Plhal (86. Marek), Jinek

První šanci měli domácí, ale Vojtěch Šacl z dobré pozice vysoko přestřelil. Na druhé straně po akci Simandla zívala odkrytá brána na Michala Vrbku, ale ten ji z malého vápna trestuhodně přestřelil. Hosté měli v prvním poločase více střeleckých pokusů, ale Patrik Chrást byl v domácí bráně pozorný.

Hned po přestávce trefil tyč domácí brány Tomáš Vrbka. Chvíli na to mohl otevřít skóre Jinek, ale Partl jej vychytal. Po devíti minutách druhého poločasu neudržel dlouhý nákop Partl a Plhal uklidil míč do odkryté brány – 1:0. V 73. minutě byl domácí brankář pozdě v souboji s Tomášem Vrbkou, které vyslal do sóla Simandl. Sám postižený penaltu s přehledem proměnil – 1:1. V 85. minutě Simandl přiťukl míč Michalovi Vrbkovi a ten parádní ránou poslal hosty do vedení – 1:2. Domácí v 89. minutě vyrovnali, když penaltový zákrok na Josífka potrestal Jinek – 2:2. To ale nebylo vše. Hned po rozehrání si vzal míč Simandl a jeho sólo skončilo až faulem před velkým vápnem domácích. K přímému volnému kopu se postavil sám faulovaný a propálil Chrásta – 2:3. Hned poté sudí Holub zápas ukončil.

Jaroslav Šoustar (trenér): Hosté měli směrem dopředu velkou kvalitu, ale nedařilo se jim v koncovce. Škoda závěru, kdy jsme sahali po bodu a stejně jako minulý týden nemáme nic.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.