Áčko v první přípravě jasně prohrálo

Áčko schytalo v úvodním přípravném utkání tradiční debakl.

Radešínská Svratka – Křižanov 0:5 (0:2)

Sestava: Chrást P. – Skryja M., Smejkal, Drdla, Janů – Josífek (45. Skryja V.), Šacl M., Mužátko, Marek (45. Šoustar P.) – L. Dvořák, Jinek (45. Plhal)

Radešínka nastoupila oslabena o šest hráčů, kteří se z různých důvodů omluvili. Šanci tak dostali mladíci.

Od úvodu bylo na hřišti vidět, že Křižanov na umělé trávě pravidelně trénuje a je si na ní jistější v držení míče i přesnosti přihrávek. Půl hodiny se hrálo bez branek, ale pak hosté využili nedorozumění v obraně a otevřeli díky Fendrychovi skóre – 0:1. Chvíli na to dostal čas ke střele Škorpík a vymetl šibenici – 0:2. V závěru první půle mohl snížit Smejkal, ale před prázdnou bránou si počínal zle.

V úvodu druhého dějství zůstal hlavičkující Martin Petr osamocený před Chrástem a bylo to o tři branky – 0:3. Hned na to napřáhl ke střele stoper Halámek a trefil se přesně do šibenice – 0:4. Poté mohl dvakrát snížit Plhal, ale hostující gólman byl na místě. Utkání dokreslil Kopáček, který se trefil jak jinak než do šibenice Chrástovy branky – 0:5.

Jaroslav Šoustar (trenér): Rychlá mokrá umělka nám dělala problémy. Vyrobili jsme velké množství nepřesností. Křižanov byl lepší na míči. Hosté třikrát vymetli šibenici a další dvě branky jsme jim nabídli svými chybami. Musíme se zlepšit. Ukázalo se i to, že naše tréninková účast není kdo ví jaká.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.