Áčko nestačilo na Rozsochy a vysoko prohrálo

Utkání se soupeři z OP Radešínce nesvědčí. Na loňský debakl v Bobrové a zimní vysokou prohru s Křižanovem navázala domácí prohra s Rozsochami.

Radešínská Svratka – Rozsochy 1:5 (0:1)

Šacl M. – ???

Sestava: Petr – Smejkal (60. Chrást J.), Starý, Janů (60. Plhal), Novotný – Dvořák (70. Šacl M.), Josífek (70. Skryja V.) , Jinek, Šoustar (60. Chalupa), Pekárek (70. Pulkrábek) – Skryja V. (55. Drdla)

Domácí nezačali zle, ale po dvaceti minutách inkasovali jako první, když jejich nedůraz před gólmanem Petrem potrestal kanonýr Bureš. Vyrovnat mohl Jinek, ale z penalty vysoko přestřelil. Oba týmy měly do přestávky další šance, ale s koncovkou byly na štíru.

Domácí v úvodu druhé půle hosty zatlačili, dostávali se do zakončení, ale nevyrovnali. Naopak hosté po deseti minutách využili brejk a zlomili tím odpor domácích. Po střídáních se hra Radešínky rozpadla, přicházelo velké množství ztrát ve středu pole a Rozsochy domácí potrestaly dalšími třemi góly z rychlých protiútoků.

Martin Mužátko (trenér): Utkání by se asi vyvíjelo jinak, kdybychom srovnali z penalty. To se však nestalo a hosté nás vyučovali z rychlých brejků, když trestali naše laciné ztráty ve středu hřiště. Zahrál si široký kádr a podobně pojmeme i další utkání s Bohdalovem. Další dvě přípravná utkání s Křižanovem a Mírovkou bych rád odehrál s menším počtem střídání.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.
Jeden komentář “Áčko nestačilo na Rozsochy a vysoko prohrálo”
  1. Je už nejvyšší čas se chytit za nos a začít opravdu poctivě trénovat. Znamená to trénovat aspoň 2krát týdně. Scházet se jednou za týden mohou pouze ti, co hrají „prales“ nebo snad třetí třídu…Žádná pauza za této situace není na místě. Od přerušení soutěží si hráči měli dostatečný čas odpočinout. Přidejme k tomu čtyři páteční tréninky během května a června, dostaneme ve skutečnosti žalostný výsledek. Páteční trénink je nyní možné dále, dle mého názoru, absolvovat na bázi dobrovolnosti. Pokud hráči pracující v Praze nebo Brně nejsou schopni si domluvit možnost tréninků, pak se nabízí možnost poctivě trénovat během víkendu – tedy pátek, sobota nebo neděle. Kdo viděl páteční zápas s Rozsochami, nemohl si nevšimnout rozdíl v rychlosti a nasazení hráčů. Rozsochy trénují totiž 2krát až 3krát v týdnu!!! Biji na poplach za všechny, kterým není lhostejný osud mužského fotbalu v R. Svratce. Zbývá totiž sotva šest týdnů do zahájení soutěží… L. Skryja

Komentáře nejsou povoleny.