Áčko se s Bohdalovem rozešlo smírně

V prvním přípravném utkání domácí otočili skóre, ale v závěru dovolili hostům vyrovnat.

Radešínská Svratka – Bohdalov 2:2 (0:1)

Plhal, Novotný – ?, Koukal

Sestava: Petr (46. Chrást P.) – Smejkal, Drdla, Plhal, Janů (60. Chrást J.) – Starý – Josífek (70. Skryja V.), Jinek (60. Chalupa), Šacl M., Novotný – Šoustar (60. Buřval)

Úvod zápasu patřil hostům, ale postupem času se hra vyrovnala. Oba týmy měly po čtyřech šancí, ale z branky se radovali pouze hosté z Bohdalova, kteří byli důraznější po rohovém kopu a střelou na přední tyč otevřeli skóre – 0:1. Další šance zůstaly nevyužity.

Úvod druhého dějství patřil domácím a za svoji snahu byli odměněni vyrovnávacím gólem, když Plhal do sítě hlavou usměrnil přesný Josífkův centr – 1:1. Chvíli na to trefil Janů tyč, Novotný se následně nejrychleji zorientoval a doklepl míč do odkryté branky – 2:1. Hosté nevěděli, kde jim hlava stojí, ale domácí další tutové šance neproměnili. Po vystřídání se hra domácího celku rozpadla. Deset minut před koncem hosté využili nedůrazu domácího týmu a srovnali – 2:2. V poslední minutě mohli domácí strhnout vedení na svoji stranu, ale Skryjova bomba rozezvučela pouze břevno.

Martin Mužátko (trenér): Ze začátku jsme se dvacet minut trochu hledali, ale pak jsme se na hřišti srovnali. Hra byla vyrovnaná. Po půli jsme předvedli parádních dvacet minut, ze kterých jsme měli vytěžit víc než dva góly. Po vystřídání čerství hráči hru neoživili a dovolili hostům srovnat.

Další přípravná utkání:

Polnička „B“ – RS „B“ 1:11

Bobrová – RS dorost 4:1

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.