Áčko si poradilo s Křižanovem

Domácí ani tentokrát nevstřelili první branku, ale to jim nezabránilo v tom, aby se radovali z vítězství.

Radešínská Svratka – Křižanov 4:1 (1:1)

Josífek, 3x Buřval – ???

Sestava: Petr – Smejkal, Drdla, Plhal (60. Skryja V.), Janů – Starý – Josífek (30. Dvořák, 80. Chalupa), Šacl M., Jinek (60. Josífek), Novotný (75. Pulkrábek) – Šoustar (60. Buřval)

V prvním poločase se hrálo vyrovnané utkání. Skóre otevřeli hosté, kteří potrestali jednu z mnoha chyb v rozehrávce domácích a po rychlém kontru vedli – 0:1. Domácí srovnali díky Josífkovi, který se trefil z hranice velkého vápna po pěkné individuální akci – 1:1. Tímto výsledkem také skončil první poločas, i když oba týmy měly šance na to, aby šly do vedení.

Zlom přišel po hodině hry, kdy Škorpík hlavičkoval na přední tyči v souboji s Drdlou a míč skončil těsně vedle domácí svatyně. Poté začal řádit Buřval, který se dostal na hřiště po hodině hry. Nejprve po dlouhém nákopu chytře loboval hostujícího gólmana – 2:1. Poté se prosadil po centru z kraje hřiště, když nadvakrát dostal míč do sítě – 3:1. V závěru ještě proměnil sólový nájezd a mohl se tak radovat z hattricku, na který mu stačilo necelých třicet minut – 4:1.

Martin Mužátko (trenér): V prvním poločase jsme se trápili v rozehrávce, kdy jsme byli nepřesní a navíc nám chyběla i lepší nabídka. Po hodině hry hosté fyzicky odpadli a toho třikrát využil Buřval, který prokázal střelecký instinkt. Výhra se počítá a měla by nám zvednout sebevědomí.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.