Áčko veze z Koutů kanára

Hosté nabídli domácím šest branek a odjíždí s debaklem. Hattrickem se blýskl matador Neumann.

Kouty – Radešínská Svratka 6:0 (2:0)

20., 50. a 83. Neumann, 43. Semrád, 51. Navrkal, 74. Coufal

Sestava: Petr – Smejkal (66. Buřval), Drdla, Starý (85. Chrást), Janů – Josífek (53. Skryja V.) – Šoustar (53. Novotný), Šacl, Jinek, Pekárek (87. Pulkrábek) – Plhal

Úvod zápasů se odehrával dle předpokladů. Domácí hráli jednoduchou hru a hned ve 4. minutě nabídl Šacl trestuhodně míč Coufalovi, ale ten trefil tyč hostující branky. Na druhé straně střílel v dobré pozici Šoustar, ale trefil jen domácího gólmana. V 19. minutě se blýskl Petr, který vychytal Coufala. Po následném rohu však sudí nesprávně domácím přisoudil aut, po kterém v souboji vypadl Petrovi míč k nohám pohotového Neumanna a domácí vedli – 1:0. Chvíli na to zahrozil Plhal, ale branku po otočce netrefil. Poté se strhla průtrž mračen a ta nakonec domácím přinesla branku. Ve 43. minutě se Smejkal s Drdlou prokombinovali až do autu, ten domácí rychle hodili, Semrád si míč pokryl a z 25 metrů přízemní střelou zvýšil – 2:0.

Úvod druhé půle uhasil i poslední naděje hostů. Nejprve potrestal parádní střelou na zadní tyč Neumann špatný Petrův odkop – 3:0 Hned na to chyboval v rozehrávce Drdla a rychlý brejk zužitkoval Navrkal – 4:0 Pohodlné vedení domácí uspalo a hosté se dostali na dostřel domácí branky. Stýblo však nejprve vytěsnil tečovanou střelu Janů nad břevno a poradil si i s přímým volným kopem Plhala. Šaclova pěkná střela skončila díky domácím bekům vedle a centr Starého, který domácí gólman podskočil skončil těsně vedle. Hosté se neprosadili ani z dalších závarů, a tak přišel rohový kop na druhé straně, centr Havelky a hlavička volného Coufala – 5:0. V 83. minutě pak 39letý Neumann utekl hostující obraně a loboval Petra – 6:0.

Martin Mužátko (trenér): Takhle jsme si vstup do soutěže nepředstavovali. Domácí hráli jako vždy a jejich důraz, rohy a auty na nás stačili. Když k tomu připočteme naše chyby v rozehrávce a nulovou produktivitu, tak to nemohlo dopadnout jinak. Po povedení přípravě je to kruté, ale asi nutné vystřízlivění.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.