Program víkendu 29. – 30.8.

Áčko se pokusí otevřít bodový účet s Dobronínem. Béčko jede na Moravec a dorost do Ždírce. Startují i okresní mládežnické soutěže.

Sobota 28. srpna

dorost: Ždírec – RS / N.Ves v 13:30

Moravec B – RS B v 16:30

Neděle 29. srpna

mladší žáci: RS / N.Ves – Svratka v 10:00 v Nové Vsi

starší žáci: RS – Herálec v 10:30 v RS

dorost B: Bory – RS v 13:30

Áčko čeká v neděli odpoledne v 16:30 druhý domácí zápas sezóny, a to s celkem Dobronína, který v dosavadním průběhu sezóny neztratil ani bod.

Dobronín v úvodním kole v deseti otočil duel s Dukovany a vyhrál 5:3, následně otočil i duel v Počítkách, kde díky třem brankám ve druhé půli vyhrál 3:2. O minulém víkendu přijel do Dobronína Budišov, zaparkoval autobus před své vápno, ale nakonec těsně prohrál 1:0.

Hosté spoléhají na snipera Sedláčka, který každoročně střílí přes dvacet branek za sezónu. Sedláček se doposud představil pouze v prvním kole, ale do Radešínské Svratky pravděpodobně dorazí. Dobronín však při výhrách nad Počítkami a Budišovem ukázal, že není celkem jednoho muže a dokáže zvládnout zápasy i bez svého elitního kanonýra.

Radešínka podala v Měříně velmi dobrý výkon. Zahozené šance a dvě laciné inkasované branky stály hostující celek lepší výsledek, který by si vzhledem k průběhu zápasu zasloužil. V zápase s dalším z adeptů na postup do vyšší soutěže by bylo záhodno bodovat, jelikož Radešínku čekají tři venkovní zápasy v řadě, a to v Herálci, na Moravci a v Dukovanech.

Zápas řídí trio sudích Kliner – Voneš, Svoboda

Vzájemné zápasy: 0 – 0 – 1 1:2

14.9. 2019 RS – Dobronín 1:2 (1:1)

18. Šacl V. – 13. a 72. Sedláček T.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.