Áčko má první bod

Áčko hostilo dosud stoprocentní Dobronín a po velmi dobrém výkonu získalo po zásluze bod.

Radešínská Svratka – Dobronín 2:2 (1:1)

37. Pekárek, 66. Skryja – 14. Horáček, 65. Sedláček

Sestava: Chrást P. – Smejkal (80. Drdla), Starý, Janů, Novotný, Josífek, Jinek (15. Skryja), Šacl (87. Šoustar), Dvořák (90. Pulkrábek), Plhal (80. Buřval), Pekárek

Domácí začali aktivně, ale Novotný své dvě šance v branku nepřetavil. Jinkovu střelu vyrazil Kotrba na rohový kop. Udeřili tak hosté. Ve 14. minutě si navedl míč do středu Horáček a střelou k tyči otevřel skóre – 0:1. Po půl hodině centroval Janů. zaskočil gólmana hostí, ale tomu pomohlo břevno. Chvíli na to střílel Skryja, ale Kotrba jeho střelu vytěsnil. Hned na to pálil Pekárek na přední tyči nad bránu. Domácí se dočkali vyrovnání v 37. minutě, když Pekárek mířil z hranice vápna přesně k tyči – 1:1. S tímto výsledkem se šlo do kabin.

Po přestávce hlavičkoval Dvořák, ale jeho střelu gólman vyrazil. Poté přišla pasáž bez větších šancí. Tu ukončil v 65. minutě Sedláček, který svoje sólo pohodlně proměnil – 1:2 Hned po rozehrávce vystřelil Skryja a Kotrbovi propadl míč až do sítě – 2:2. Strhnout vedení na stranu hostů mohl Sedláček, ale své dvě solidní šance neproměnil. Hrdinou domácích se mohl stát Buřval, ale jeho hlavička mířila těsně vedle.

Martin Mužátko (trenér): Škoda, že jsme nedali první gól. Do konce první půle jsme zaslouženě srovnali. Odpověděli jsme i na druhý gól hostů. Zahráli jsme velmi dobře, měli jsme více šancí, a tak je nakonec remíza mírným zklamáním.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.