Program víkendu 5. – 6.9.

V sobotu hraje jen béčko dorostu. V neděli se v RS odehrají dva zápasy. Áčko vyrazí do Herálce.

Sobota 5.9.

dorost B: RS / N.Ves – Jimramov v 13:00 v Nové Vsi

Neděle 6.9.

mladší žáci: Velké Meziříčí „B“ – RS / N.Ves v 9:00

dorost: RS / N.Ves – Okříšky/Stařeč v 13:00 v RS

starší žáci: Štěpánov – RS ve 14:30

RS „B“ – Strážek v 16:00

Herálec – RS „A“ v 16:00

Áčko se představí v neděli v 16:00 v Herálci, kde se utká s místním Sokolem, kterému se vstup do soutěže vydařil a má po třech kolech sedm bodů.

Herálec v prvním kole ztratil body na svém hřišti s Moravcem, poté však následovala šťastná výhra v Dukovanech a zvládnutá přestřelka s Počítkami. Ani prohra v Budišově nic nemění na tom, že po loňském zmaru mohou herálečtí myslet na klidnější vody tabulky.

Herálec se dlouhodobě opírá o rychlíka Uchytila, univerzála Okurku a tvůrce hry Boháče. Ten je se třemi brankami nejlepším střelcem soupeře. Kádr se v létě rozšířil o brankáře Lachmana. Tým doplnila i dvojice z Jimramova – Zobač a Štěrba. O góly by se měl starat mladý Solnička, který si v Hlinsku vyzkoušel i divizi.

Radešínka solidní výkon konečně přetavila alespoň v bod, když obrala do té doby bezchybný Dobronín. Hosty však trápí šrámy, které si hráči odnesli z vypjatého duelu s tvrdým soupeřem. Otazník visí nad startem Josífka, Jinka a L. Dvořáka. Mimo je Buřval, který musel na plánované trhání zubů. Hostům se tak bude hodit široký kádr, se kterým do sezóny vstupovali.

Utkání řídí trio Burian – Chromý, Kocour.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.