Hodnocení podzimu – mladší žáci

Trenéři Stanislav Kubík a Petr Kaláb zhodnotili podzimní působení spojeného týmu mladších žáků, který je tvořen hráči Radešínské Svratky a Nové Vsi.

Spojený tým Nové Vsi a Radešínské Svratky mladších žáků zahájil podzimní část sezóny 2020/2021 12. srpna prvním seznamovacím tréninkem v Nové Vsi. Následovalo předsezónní soustředění v KD Pohledec, kde se mohli kluci lépe poznat a pak už jsme se mohli naplno věnovat fotbalovým dovednostem.

Hned na úvod hodnocení bychom chtěli poděkovat za skvělou podporu organizační i hráčskou trenérům, rodičům i hráčům kategorie přípravek, díky nimž jsme mohli plnohodnotně absolvovat kvalitní přípravu i samotná mistrovská utkání.

V předsezónním přípravném období jsme hlavně hledali ideální sestavu a většinu utkání jsme prohráli. Na úvod sezóny jsme doma překvapivě hladce porazili tým Svratky 5:1. Následoval debakl 21:0, který jsme v kombinované sestavě utrpěli na umělé trávě ve Velkém Meziříčí. Tato prohra se možná podepsala i na následujícím utkání, když jsme doma smolně podlehli týmu Borů 1:2 i přes optickou herní převahu a poločasové vedení 1:0. V následujících utkáních měla hra našeho týmu vzrůstající tendenci, nevypustili jsme žádný souboj, bojovali jeden za druhého a inkasovali jsme především z brejků. Nejkvalitnější výkon podzimu jsme předvedli na Moravci, kde jsme v poslední minutě z penalty vyrovnali na konečných 1:1. Po předsezónní prohře s tímto soupeřem byla tato remíza pro naše kluky sladkou odměnou, euforie zářící v jejich tvářích hovořila za vše.

Po ukončení podzimní části sezóny jsme se nacházeli na 6. místě tabulky a nejlepším střelcem byl s pěti zásahy kapitán našeho týmu Jiří Ivičič (2 góly – Jakub Mrázek, 1 gól – Jindřich Beneš, Filip Havlíček, Jakub Šedý). Na závěr bychom chtěli všem hráčům poděkovat za přístup k tréninkům i zápasům.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.