Áčko přestřílelo Hamry

Fotbalisté Radešínské Svratky ukázali, že branky dávat umí. Hamerskou síť rozvlnili hned sedmkrát!

Radešínská Svratka – Hamry 7:3 (3:1)

25. Janů, 34. a 81. Skryja V., 36. Šacl, 48. a 65. Lhoták, 88. Blaha – 40. Novotný T., 54. Havlík, 66. Russ

Sestava: Chrást P. (46. Petr) – Smejkal, Starý, Janů, Dvořák L. – Skryja V. (60. Dvořák J.) – Šoustar, Šacl, Pulkrábek, Máček (80. Skryja V.) – Lhoták (70. Blaha)

V úvodu to na brankové hody nevypadalo. Ve 25. minutě však napřáhl z dálky Janů a míč skončil v šibenici – 1:0. Poté se dvakrát zaskvěl Chrást v domácí brance. V 34. minutě Pulkrábek propíchl míč na Skryju, který dotlačil míč do sítě – 2:0. Hned na to našel Šoustar z pravé strany Šacla a ten mířil přesně k tyči – 3:0. Hosté snížili po rohovém kopu, když na zadní tyči zůstal neobsazený T. Novotný – 3:1.

Ve 48. minutě doputoval přes Pulkrábka a Šoustara míč ke Lhotákovi, který měl snadnou práci – 4:1. Za dalších pět minut se po přímém volném kopu nejrychleji zorientoval Havlík a poslal míč do sítě – 4:2. V 65. minutě znovu Pukrábek parádně vyslal Šoustara, ten našel Lhotáka a bylo to znovu o tři branky – 5:2. Hned na to se na druhé straně dostal k odraženému míči Russ a parádně snížil – 5:3. V 81. minutě uzmul míč na půli Skryja a namířil si to k bráně hostí, kde střelou po zemi rozvlnil síť – 6:3. V závěru se dostal do šance Blaha a nadvakrát dostal míč do sítě – 7:3.

Martin Mužátko (trenér): Jsem rád, že jsme se konečně gólově prosadili a dokázali jsme si, že umíme dát góly po pěkných akcích. Poradili jsme si i s několika absencemi. Příště bychom už měli být kompletní, tak uvidíme, jak si kdo poradí se zdravou konkurencí v našem týmu.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.