Áčko v Dukovanech smolně padlo

Sedm borců do dvaceti let? Žádný problém. Áčko sahalo po bodu.

Dukovany – Radešínská Svratka 2:1 (0:0)

28. Holoubek, 88. Pelán – 81. Lhoták

Sestava: Chrást P. – Novotný, Starý, Janů, Dvořák L. – Skryja V. (74. Jinek) – Máček, Šacl, Pulkrábek, Blaha (65. Hájek) – Lhoták

Hosté museli ještě před zahájením řešit zdravotní problém kapitána Drdly, kterého v sestavě nahradil dorostenec Blaha. V 6. minutě so do sóla dostal Lhoták, ale Křišťál jej vychytal. Chvíli na to kontrovali domácí, ale Novák bránu netrefil. Poté se hrálo především ve středu pole. Ve 28. minutě domácí kopali přímý volný kop, který se z Holoubkovi hlavy snesl za Chrásta – 1:0. Následně měli domácí další šance, ale Sobotka mířil mimo a Dúckého dvakrát vychytal brankář hostů.

Po pauze byli lepší hosté. Po akci Dvořáka a Pulkrábka hlavičkoval z penalty do náruče gólmana Lhoták. Hned na to mířil Skryja po závaru nad bránu. V 81. minutě propadl dlouhý míč k Jinkovi, který vybídl k brance Lhotáka. Ten nepohrdl a bylo srovnáno – 1:1. V 88. minutě se po centru šťastně trefil Pelán, který doklepl míč do brány po nepřesvědčivém výběhu brankáře hostů – 2:1.

Martin Mužátko (trenér): Za dnešní výkon jsme si bod zasloužili. Domácí jsme notně potrápili. To dosvědčují nemístné výlevy domácí lavičky, která si myslela, že vše půjde samo. Díky hoši a jen tak dál. Body přijdou!

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.