Radešínka nestačila na Rapotice

Tvrdý zápas v Rapoticích skončil výhrou domácího celku.

Rapotice – Radešínská Svratka 3:0 (1:0)

9. a 71. Michal Sobotka, 87. Petr Kučera

Sestava: Chrást – Novotný, Starý, Janů, Drdla – Skryja V. – Máček (46. Šoustar P.), Pulkrábek, Jinek (57. Dvořák L.), Šacl (59. Blaha) – Lhoták (73. Šoustar)

V Rapoticích se hrálo důrazné utkání. V 9. minutě Milan Laš chytře zahrál přímý volný kop a nekrytý Michal Sobotka uklidil míč do sítě – 1:0. Ve 20. minutě zahrával standardní situaci za hranicí velkého vápna Pulkrábek, ale branku netrefil. Chvíli na to postupoval na domácí brankáře z úhlu Máček, ale Tomáš Laš jeho úmysl vystihl. V 39. minutě parádně zakombinoval Valsa s Michalem Sobotku a střelu prvně jmenovaného Chrást parádně zlikvidoval. V závěru prvního poločasu si málem Milan Laš srazil do vlastní brány centr Starého. Hned na to Starý po rohovém kopu mířil nad bránu.

Úvod druhého poločasu patřil domácím. Nejprve Michal Sobotka mířil do boční sítě. V další solidní šanci mířil jen do středu brány, kde byl připraven Chrást. V 54. minutě domácí ustáli velký závar po centru Starého. Chvíli na to pálil Valsa těsně mimo. V 70. minutě hosté otevřeli levou stranu, Matoušek vyslal do sóla Michala Sobotku a ten se nemýlil – 2:0 Hosté hráli na riziko, ale do žádné vyložené šance se nedostali. Konečnou podobu výsledku dal po Valsově přihrávce a sólu Kučera – 3:0.

Martin Mužátko (trenér): Nesedělo nám to, že sudí pustil ostrou hru domácích, kterým hned v úvodu odpustil několik žlutých karet. Škoda branky v úvodu po standardce, která udala ráz zápasu. Po hodině hry jsme hráli na riziko a domácí nás potrestali dvěma brejky. Celkově to od nás nebyl špatný zápas, ale sráží nás nepřesnosti ve finální fázi.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.