Program víkendu 11. – 12.9.

Áčko čeká zápas s Kostelcem. Dorost i béčko hrají venku. Starší žáci si zahrají v pátek i v neděli.

Pátek 10.9.

starší žáci: Křoví – RS v 18:00

Sobota 11.9.

přípravka: Herálec – RS, Svratka – RS v Herálci (9:00 a 11:40)

dorost: Rozsochy – RS ve 14:00

Neděle 12.9.

starší žáci: RS – Štěpánov/Vír v 10:00

muži B: Strážek – RS v 16:00

muži A: RS – Kostelec v 16:00

Áčko (12., 4:8, 4 body) čeká v neděli odpoledne v 16:00 zápas s Kostelcem (6., 8:9, 7 bodů), který je pro domácí celek zcela novým soupeřem. Do této skupiny 1.A třídy byl totiž před sezónou přeřazen z druhé skupiny.

Kostelec hraje v krajských soutěžích od sezóny 2014/15, po třech letech přišel postup z 1.B do 1.A třídy. V té hráči Kostelce skončili osmí a dvanáctí. V posledních dvou nedohraných ročnících okupovali spíše spodní část tabulky, když brali desáté a třinácté místo.

Tuto sezónu Kostelec zahájil domácí bezbrankovou remízou s Budišovem, načež přišla výhra v Herálci a divoká domácí prohra s Moravcem poměrem 3:4. Poté Kostelec prohrál o tři branky v Měříně. V posledním kole si hosté spravili chuť výhrou nad Kouty 2:0.

Hosté se opírají o stálice ve středu pole, kterými jsou kapitán Fejt a jeho spoluhráč Doležal. O branky se v posledních sezónách starala především dvojice Zadražil – Hájek. V letošní sezóně vstřelili po dvou brankách právě Fejt, Doležal a Zadražil.

Radešínka před týdnem padla v Rapoticích a doma potřebuje bodovat. Ze hry je ve formě hrající Novotný. Otazník visí nad Šaclem, který se v Rapoticích znovu zranil.

Domácí se potřebují zlepšit ve finální fázi. Pouhé čtyři vstřelené branky v pěti zápasech jsou tristní vizitkou. Radešínka ve dvou domácí zápasech zatím nevyhrála, a tak je nejvyšší čas tuto bilanci změnit.

Zápas řídí trojice Kůrka – Soukupová, Babák.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.