Radešínka vydřela tři body

Radešínská Svratka v pouťovém veselí udolala soupeře z Herálce.

Radešínská Svratka – Herálec 1:0 (0:0)

76. Šoustar Patrik

Sestava: Chrást – Novotný, Starý, Janů, Drdla – Skryja V. – Máček (60. Šoustar P.), Pulkrábek (89. Dvořák J.), Šacl (68. Jinek), Lhoták (60. Dvořák L.) – Aoki

Vyrovnaný duel v Radešínské Svratce otevřel v 15. minutě Lhoták, který však z vápna mířil nad bránu. Ve 29. minutě našel Pulkrábek Máčka, ale jeho hlavička skončila jen na boční síti. Ve 30. minutě hosté využili volný střed hřiště, ale Kovářova rána mířila nad bránu. V 39. minutě vypálil Hamák a Chrást jeho ránu vytěsnil na rohový kop. Po něm měli hosté velký závar, při kterém zazvonila i tyč domácí brány. Skóre se však neměnilo. Ve 43. minutě rychlonohý Lhoták pálil z úhlu nad bránu.

Po přestávce Lhoták zvládl těžký souboj, ale k zadní tyči se netrefil a branku minul. V 58. minutě našel Lhotáka Máček, ale hostující gólman si se sraženou střelou poradil. V 66. minutě hlavičkoval po rohovém kopu Lukáš Dvořák, ale jeho zakončení hosté na brankové čáře zastavili. V 76. minutě hosté nedokázali odvrátit dlouhý míč, ten si našel Šoustar a Žejdlíkovi z hranice velkého vápna zahrál na housle – 1:0. Hosté se v závěrečném tlaku do žádné větší šance nedostali a tři body tak zůstaly doma.

Martin Mužátko (trenér): Hráli jsme tak, jak jsme potřebovali. Povedlo se nám navázat na dobré domácí výkony a konečně jsme to přetavili i ve tři body. Bylo zřejmé, že to bude o jedné brance a tu jsme vstřelili my.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.