Áčko neveze z Moravce ani bod

Áčko sice na Moravci vedlo, ale domácí zápas nevalné úrovně dvěma brankami otočili.

Moravec – Radešínská Svratka 2:1 (1:1)

42. Kovář, 61. Toufar – 36. Aoki

Sestava: Petr – Novotný, Starý, Janů, Drdla – Skryja – Máček (62. Šoustar), Pulkrábek, Šacl, Dvořák L. (62. Lhoták) – Aoki

Na Moravci se hrálo na těžkém terénu a ve větrném počasí. Ani jedno úroveň hry nepozvedlo. Domácí hráli jednoduše a dlouhými nákopy se snažili dostat hosty pod tlak. Jako první se dostal ke střele po přiťuknutí od Aokiho Pulkrábek, ale trefil jen střed brány. Na druhé straně domácí zahrozili sérií rohových kopů. Ve 27. minutě našel Pulkrábek Dvořáka, ale ten pálil z voleje nad bránu. Chvíli na to znovu Aoki přihrál Pulkrábkovi, ale ten ve velké šanci nechal vyniknout Lisého. Ve 36. minutě Aoki udržel míč, pohrál si s domácí obranou a z hranice velkého vápna poslal míč do šibenice – 0:1. Ve 42. minutě hosté zbrkle rozehráli, míč se rychle vrátil za jejich obranu a Kovář nadvakrát dostal míč do sítě – 1:1.

Po přestávce hra upadla do podprůměru. Z toho vybočil Šebek, který po spolupráci s Kovářem těsně minul bránu hostů. V 61. minutě však rohový kop prolétl malým vápnem až k volnému Toufarovi a ten se nemýlil – 2:1. Chvíli na to mohl vyrovnat Lhoták, ale svoji šanci prováhal. Ve zbytku zápasu se spíše bojovalo, domácí rozkouskovali hru, k čemuž využili i psa, který dvakrát vběhl na hřiště. Sudí Burian nenastavil místo očekávaných pěti ani minutu. Hosté se do tlaku nedostali a prohráli.

Martin Mužátko (trenér): V první půli jsme se snažili kombinovat a byli jsme lepší. Bohužel jsme místo vedení o více než jednu branku nabídli před pauzou soupeři vyrovnání. Pak rozhodl jeden rohový kop, při kterém jsme nebyli důslední. Při pohledu na hřiště bolely oči, a to nejen z předvedené hry, ale i terénu, na kterém se hraje druhá nejvyšší krajská soutěž.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.