Áčko v deseti dovezlo bod z Koutů

Dlouho to pro Radešínskou Svratku vypadalo na zisk třech bodů, ale červená karta po hodině hry otočila kormidlem zápasu.

Kouty – Radešínská Svratka 1:1 (0:1)

70. Všohájek – 43. Máček

Sestava: Chrást – Novotný, Starý, Janů (76. Šoustar), Drdla – Skryja – Šacl, Jinek, Pulkrábek, Dvořák L. (89. Blaha) – Máček (76. Lhoták)

Hosté byli od začátku aktivnější a hned ve 3. minutě hlavičkoval Drdla, ale Stýblo byl na místě. Ve 20. minutě propadl míč k Máčkovi, který běžel sám na domácí bránu, ale vysoko ji překopl. Po půl hodině hry napřáhl z dálky Pulkrábek, Stýblo však jeho ránu vytěsnil nad bránu. Z následujícího rohu mířil Starý přímo do brány, ale domácí brankář si v ošemetné situaci poradil. V 37. minutě Jinek udržel míč, prudkou přihrávkou vybídl Šacla, ale ten z malého vápna bránu těsně minul. Ve 43. minutě přihrávku od Janů srazil domácí hráč na tyč vlastní brány a důrazný Máček dotlačil míč do sítě – 0:1.

Po přestávce měli domácí optickou převahu, ale do vážnější šance se nedostali. Po hodině hry se nechal zbytečně vyloučit Jinek. To byla vzpruha pro domácí, kteří spoléhali na standardní situace a dlouhé auty. Hostům se navíc zranil brankář a zápas dohrával se sebezapřením. V 70. minutě si na rohový kop na zadní tyči naskočil Všohájek a bylo srovnáno – 1:1. Chvíli na to propálil chumel hráčů Havelka a jeho střela zazvonila na tyč. V 86. minutě se ocitl v šanci Neumann, ale bránu z úhlu netrefil. V divokém závěru měli několik nadějných brejků i hosté, ale žádný z nich nedotáhli.

Martin Mužátko (trenér): Z naší strany výborný první poločas měl skončit naším výraznějším vedením a bylo by po zápase. Vše zkomplikovalo zbytečné vyloučení, poté se navíc zranil brankář a stoper Starý. Vzhledem k těmto problémům bod nakonec musíme brát. Remíza však nic neřeší a mizerná koncovka nás připravila o výhru.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.