Áčko si body s Jemnickem rozdělilo

Domácí dvakrát vedli, ale favorizovaní hosté vždy srovnali.

Radešínská Svratka – Jemnicko 2:2 (2:1)

19. Lhoták, 43. Dvořák L. – 28. Tesař P., 52. Hošek

Sestava: Veselý – Novotný, Starý, Janů, Drdla – Skryja V. – Lhoták (46. Blaha), Šacl (46. Šoustar P.), Pulkrábek, Dvořák L. (89. Smejkal) – Máček

Premiéru v domácí svatyni si odbyl Veselý. Ze hry byl distancovaný Jinek a zraněný Aoki. Další hráči Radešínky nastoupili se sebezapřením. V úvodu se zastřeloval Axman, ale při svém pokusu si obnovil zranění a brzy střídal. V 9. minutě zkoušel Veselého pozornost Pavel Tesař, ale domácí brankář byl na přední tyči včas. V 19. minutě vrátil Pulkrábkův centr před bránu Dvořák a osamocený Lhoták se před bránou hostů nemýlil – 1:0. Ve 28. minutě se po akci z leva prosadil důrazný Pavel Tesař – 1:1. Závěr prvního poločasu vyzněl pro domácí. Ve velkém vápně se nejlépe zorientoval Lukáš Dvořák a střelou k tyči rozradostnil domácí fanoušky – 2:1.

V 52. minutě Křížův přímý volný kop přistál u noh Hoškovi a ten se sám před Veselým trefil přesně – 2:2. Poté domácí na chvíli vypadli z role, ale hosté zahrozili pouze střelou Kříže, který po zasekávačce mířil jen do domácího gólmana. V 67. minutě vyhrál souboj s brankářem hostů Skryja, ale hostující obrana jeho přihrávku před prázdnou bránu odvrátila na rohový kop. V 79. minutě postupoval zleva Dvořák, ale zvolil ukvapenou střelu, která mířila vedla. Z druhé strany to zkoušel Šoustar, ale Kopeček si s jeho střelou z úhlu poradil.

Martin Mužátko (trenér): Zvládli jsme zápas i přes to, že jsme měli problémy se skládáním kádru. Dvakrát jsme vedli, ale hosté dokázali vždy srovnat. V závěru jsme měli více ze hry, ale naše rychlé brejky jsme řešili ukvapeně. Dnešní bod má svoji cenu.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.