Šebkovice trestaly a vyhrály o tři branky

Hosté předvedli festival chyb v zadních řadách, což domácí hráči nemilosrdně trestali.

Šebkovice – Radešínská Svratka 4:1 (1:0)

6. Říha, 48. Kotačka T., 56. Němec (pen.), 90. Pánek – 70. Pulkrábek

Sestava: Chrást – Peňáz (68. Skryja M.), Starý, Janů, Šacl – Máček (46. Dvořák) – Liška (79. Blaha), Pulkrábek, Hudák (59. Lhoták), Novotný – Skryja V. (79. Rous)

Domácí zahrozili hned ve 3. minutě, ale P. Kotačka na zadní tyči na míč těsně nedosáhl. V 6. minutě se při odkopu nedohodli Šacl s Janů, k míči se dostal Říha, obešel gólmana a otevřel skóre – 1:0. V 18. minutě pálil T. Kotačka, ale Chrást byl na místě. Hra v poli byla vyrovnaná, ale hosté svojí laxní rozehrávkou nabízeli domácím solidní střelecké příležitosti, které hasil výborně chytající Chrást. Ve 35. minutě měl gól na hlavě Rybka, ale míč do sítě nedostal.

Po přestávce byl Liška stažen v pokutovém území, sudí Maar jasnou penaltu nepískl a z brejku na druhé straně se po Říhově přihrávce radoval z branky T. Kotačka – 2:0. V 56. minutě dlouhý míč podběhl Janů a situaci hasil v pokutovém území Peňáz, z čehož pramenila penaltu, kterou proměnil Němec – 3:0. V 70. minutě se po pěkné akci dostal k míči Pulkrábek a parádní ránou z hranice velkého vápna snížil – 3:1. Domácí na chvíli vypadli z role, ale hosté další nadějné akce ke gólu nedotáhli. V závěru tak hostům utekl Pánek a své sólo proměnil střelou k tyči – 4:1.

Martin Mužátko (trenér): První poločas byl špatný a jen díky gólmanovi jsme byli stále ve hře. Hned po přestávce jsme místo penalty pro nás dostali gól z brejku a bylo po zápase. Dostáváme hrozně moc laciných branek. V dalším kole s vedoucími Rapoticemi nemáme co ztratit, tak uvidíme, jak to celé poskládáme.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.