Radešínka vydřela tři body

Domácí tým se po dlouhé době mohl radovat ze zisku třech bodů.

Radešínská Svratka – Budišov 2:1 (1:1)

20. Pulkrábek, 72. Drdla – 34. Kolda

Sestava: Chrást – Novotný, Skryja V., Janů, Drdla (81. Šacl) – Starý – Liška, Puklkrábek, Rous (46. Hudák), Blaha (64. Dvořák) – Lhoták (53. Máček)

V úvodu utkání se hra přelévala ze strany na stranu a o šance nebyla nouze. Oba gólmani však zářili. V 6. minutě si málem vstřelil vlastní gól Starý. Chvíli na to střílel z vápna Pulkrábek. Drdlova hlavička po rohovém kopu mířila těsně vedle. Ve 12. minutě šel sám na Bajera Blaha, ale gól nedal. Na druhé straně zahrozil Blatný, ale Janů míč vykopl z brankové čáry. Za další dvě minuty loboval domácího gólmana Šťáva, mířil však těsně vedle. V 19. minutě zachytil Bajer míč za pokutovým územím a viděl červenou kartu. Z následného přímého volného kopu mířil k tyči Pulkrábek a domácí vedli – 1:0. Poté měl další šanci Šťáva, ale znovu narazil na Chrásta. V 34. minutě si na rohový kop naskočil Kolda a míč zapadl do domácí brány – 1:1. Otočit skórem mohl Blatný, trefil však jen Chrásta. Na druhé straně mířil Liška z úhlu jen do gólmana.

Po přestávce se hra zklidnila a šancí ubylo. V 51. minutě pálil Blatný a domácí gólman jeho pumelici vytěsnil na tyč. V 57. minutě byl v tutovce Liška, ale zvolil špatné řešení. V 72. minutě našel Pulkrábek po rohovém kopu Drdlu a ten dotlačil míč do sítě – 2:1. Domácí mohl uklidnit Dvořák, ale ani jednou netrefil bránu. V závěru propadl míč za domácí obranu, Hrádek však narazil na Chrásta a zajistil domácím tři body.

Martin Mužátko (trenér): Má slova po tristním výkonu v Kostelci padla na úrodnou půdu. Zápas jsme odmakali a nakonec jsme byli odměněni třemi body. Budišov ukázal velkou kvalitu a tyto body jsou pro nás velmi cenné.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.