Áčko přišlo o výhru v nastaveném čase

Radešínka vedla díky brance Lhotáka a když už se zdálo, že si odveze tři body, tak domácí srovnali ve čtvrté minutě nastaveného času po rohovém kopu.

Křižanov – Radešínská Svratka 1:1 (0:1)

90. Kopáček – 31. Lhoták

Sestava: Chrást – Novotný, Skryja, Janů, Drdla – Starý – Liška (74. Blaha), Šacl, Požár, Dvořák (87. Staněk) – Lhoták (80. Máček)

Hosté byli v prvním poločase lepším celkem. V 8. minutě po špatném odkopu gólmana Stupky nakonec jeho spoluhráči zabránili cestě míče do sítě. V 11. minutě podnikl akci zleva domácí David Fendrych, ale hosté se ubránili. V 16. minutě centroval z přímého volného kopu Starý, ale Drdlovu hlavičku Stupka kryl. Ve 28. minutě skončil závar před bránou hostů střelou Davida Fendrycha mimo bránu. Po půl hodině hry vyslal Požár do brejku Lhotáka, gólman Stupka souboj prohrál a Lhoták zakončoval do prázdné brány – 0:1. Ve 40. minutě se po individuální akci odhodlal je střele Požár, ale Stupka jeho ránu vyrazil.

Po přestávce se domácí snažili, ale jejich jednoduchá hra k větší šanci nevedla. Tu největší domácím nabídl bídnou rozehrávkou Janů, ale Chrást Dominika Bajera vychytal. Na druhé straně byli hosté blízko gólu po hlavičce Dvořáka. Po gólu volalo i Šaclovo zakončení a brejky Lhotáka, kterého však několikrát zradilo zpracování. V nastaveném čase se domácí dostali do náporu a třetí roh v krátkém sledu proměnili v branku, když se trefil hlavou Kopáček – 1:1. Poté se už jen pískal konec zápasu.

Martin Mužátko (trenér): Vzhledem k průběhu zápasu jsme body ztratili. Ve druhém poločase jsme měli přidat druhou branku a bylo by po zápase. V závěru domácí vsadili vše na jednu kartu a jeden z mnoha centrovaných míčů nakonec vedl ke gólu. Celkově jsme podali solidní výkon, kterému chybělo více branek.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.