Áčko přehrálo Bedřichov

Domácí splnili roli favorita, vstřelil dvě branky a došli ke třem bodům.

Radešínská Svratka – Bedřichov 2:0 (1:0)

35. a 73. Lhoták

Sestava: Sklenář – Drdla, Skryja, Janů, Dvořák – Starý – Liška (80. Jinek), Požár, Šacl (53. Rous), Blaha (76. Staněk) – Lhoták

Domácí byli od začátku aktivnějším celkem a hned v páté minutě protáhl Bartoně Požár. Chvíli na to střílel na zadní tyč Blaha, ale bránu netrefil. Poté se hrálo především ve středu pole. Až ve 35. minutě dostal míč z levé strany před branku Blaha a Lhoták jej dostal do sítě – 1:0. Hosté mohli rychle srovnat, ale přízemní rána Neuwirtha těsně minula tyč domácí brány. Více se toho v prvním poločase neudálo. 

Domácí svého soupeře po přestávce zatlačili. Blízko ke gólu byl Starý, ale jeho hlavička mířila po Skryjově centru nad bránu. Z levé strany pelášil na Bartoně Liška, ale vhodnou chvíli k zakončení prováhal. Na druhé straně se po střele Samka vyznamenal Sklenář. Poté už zase hrozili domácí a nakonec se také dočkali uklidňující branky. V 73. minutě Skryja vyvezl míč, našel Dvořáka a ten naservíroval míč Lhotákovi na malé vápno – 2:0. Poté měli domácí další šance, ale branku nepřidali.

Martin Mužátko (trenér): Zápas jsme měli pod kontrolou a je jen škoda, že jsme nedali snaživým hostům více branek. Tři body bereme a uvidíme, co nám přinese závěr podzimní části.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.