Áčko bere další tři body

Domácí vstřelili v každém poločase po jedné brance a slaví zasloužené tři body.

Radešínská Svratka – Křižanov 2:0 (1:0)

29. Lhoták, 66. Pulkrábek

Sestava: Chrást – Novotný, Skryja, Drdla, Blaha – Liška (67. Kříž), Starý, Požár, Janů (76. Hudák) – Pulkrábek (87. Rous), Lhoták (76. Šustáček)

Už v 5. minutě se zastřeloval Drdla, ale jeho střelu z voleje Stupka vyrazil. Hosté zahrozili Patrikem Bajerem, ale Chrást jeho povedenou střelu vytáhl na rohový kop. Poté z hranice velkého vápna střílel k tyči Pulkrábek, ale Stupka byl na místě. V 16. minutě Pulkrábek vyslal do brejku Lišku, který bránu hostů těsně přestřelil. Hned poté znovu střílel Pulkrábek, hostující gólman jeho střelu vyškrábl nad břevno. Ve 29. minutě hosté chybovali v rozehrávce, Lhoták obešel Stupku a poslal domácí do vedení – 1:0. V závěru prvního poločasu napřáhl k dělovce Janů a Stupka měl co dělat, aby míč vyrazil.

Ve 49. minutě Pulkrábek z přímého kopu vyzkoušel Stupkovu pozornost. Poté centroval Starý, ale Drdla na jeho centr jen těsně nedosáhl. V 56. minutě střílel z úhlu Liška jen do připraveného Stupky. Hosté se k šanci dostali v 62. minutě, ale Fendrych mířil z parádní pozice nad bránu. Domácí uklidnila 66. minuta, kdy Požár vyslal Pukrábka tváří v tvář Stupkovi a domácí hráč si věděl rady – 2:0. Poté ještě hledal Janů Lhotáka, ten však na jeho přihrávku před prázdnou bránu nedosáhl. V závěru se již utkání pouze dohrávalo.

Martin Mužátko (trenér): Po ospalém začátku jsme hosty přehrávali a do kabin jsme si nesli těsné vedení. To jsme po pauze navýšili a zápas jsme zkušeně dovedli ke třem bodům.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.