Polná si přijela pro výprask

Oslabení hosté neměli od začátku nárok a otázkou bylo jen to, jak vysoký příděl si odvezou.

Radešínská Svratka – Polná B 9:0 (4:0)

9. Skryja (pen.), 10., 33. a 75. Pulkrábek, 42., 62. a 68. Lhoták, 60. Vrbas, 81. Kříž

Sestava: Sklenář (73. Vařejka) – Novotný, Skryja, Drdla, Blaha – Vrbas (60. Šikula), Požár, Starý, Janů (46. Liška) – Pulkrábek, Lhoták (73. Kříž)

Domácí mohli otevřít skóre hned po pár vteřinách, ale Pulkrábek po přiťuknutí od Janů napálil jen břevno. Poté Pulkrábek zkoušel štěstí z přímého volného kopu, ale hostující brankář jeho střelu vyrazil. V 9. minutě byl faulován Pulkrábek a penaltu bezpečně proměnil Skryja – 1:0. Hned na to napřáhl Pulkrábek a střelou k tyči uklidnil domácí celek – 2:0. Poté domácí ubrali tempo a hra se srovnala. Z toho rezultovala i jediná šance Polné, ale Sklenář Divišovi šanci zlikvidoval. Ve 33. minutě vyvezl míč Skryja a našel Pukrábka, který se z hranice velkého vápna nemýlil – 3:0. Ve 42. minutě Lhoták zabojoval o ztracený míč a přes obránce a gólmana dotlačil míč do sítě – 4:0.

Po přestávce po rohovém kopu hlavičkoval těsně vedle Drdla. Lhoták zase po pěkné kombinaci netrefil bránu. Stejně se vedlo i Pulkrábkovi, který mířil nad hostující svatyni. V 60. minutě Vrbas šikovnou zasekávačkou obelstil beka a zahrál hostujícímu brankáři na housle – 5:0. O dvě minuty později propadl míč středem pole ke Lhotákovi a ten se nemýlil – 6:0. V 68. minutě Lhoták po Šikulově přiťuknutí dokonal hattrick – 7:0. V 75. minutě se dočkal hattricku i Pulkrábek, který v branku proměnil Křížovu přihrávku – 8:0. V 81. minutě si Kříž vyměnil míč s Požárem a stanovil konečné skóre – 9:0.

Martin Mužátko (trenér): Od úvodních minut bylo zřejmé, že jsme silnějším celkem a takové zápasy nejsou nikdy jednoduché. Jsem rád, jak jsme k zápasu přistoupili a jak jsme se po celý zápas snažili hrát ofenzivně. Teď už se těšíme do Borů.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.