Radešínka nestačila na Bory

Domácí v prvním poločase vstřelili z každé střely na bránu gól a slaví postupové tři body.

Bory – Radešínská Svratka 3:0 (3:0)

5. Dvořák, 26. Požár, 45. Špaček

Sestava: Sklenář – Novotný, Skryja (5. Hudák), Drdla, Blaha – Liška (54. Kříž), Starý, Požár, Janů – Pulkrábek, Lhoták (79. Šustáček)

Směr zápasu určil jeho úvod. Hostující stoper Skryja hned v úvodu špatně došlápl a než došlo k prostřídání, tak Požár vrátil míč po rohovém kopu do malého vápna a důrazný Dvořák jej dopravil do sítě – 1:0. Hosté se poté dostali do hry, ale přes domácí val se prodral jen Lhoták, který se však k zakončení nedostal. Ve 26. minutě domácí využili chyby hostů po autovém vhazování, Ochrana našel z pravého kraje hřiště Požára, který se z malého vápna nemýlil – 2:0. Hosté se snažili, ale když se dostali ke střele, tak byla zblokována obětavými domácími. Když už se hosté dvakrát dostávali do nadějného brejku, tak jejich akci k údivu diváků přerušil hlavní rozhodčí. Ve 45. minutě navíc sudí Šetek skočil na lep Ráčkovi a těsně za vápnem písknul přímý volný kop, který Špaček poslal do šibenice – 3:0.

Druhý poločas otevřel centr od Janů a Liškova hlavička do boční sítě. Domácí téměř rezignovali na ofenzivu a v jediné šanci Ochrana trefil břevno. Dvakrát v domácím vápně míč poskakoval po ruce borským hráčům, ale píšťalka zůstala němá. Hosté se snažili, ale odrazy v domácím vápně jim nepřály. Domácí tak nakonec ukopali postup do druhé nejvyšší krajské soutěže. Hosté nejspíše skončí na třetím místě tabulky.

Martin Mužátko (trenér): Zápas rozhodlo brzké zranění a první branka, po které domácí vsadili na formaci 8 – 0 – 2 a rezignovali na fotbal. My jsme se přes val domácích narostlých hráčů nedokázali dostat ke střele, která by doputovala k brankáři. Herně jsme byli lepší, ale hraje se na branky. Domácím blahopřeji k postupu a přeji jim hodně zdaru v příští sezóně.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.