Áčko vydřelo bod

Vyrovnaný zápas nakonec díky dvěma penaltám v závěru přinesl dělbu bodů.

RS – Šebkovice 1:1 (0:0)

88. Skryja Vít (pen.) – 77. Němec Vojtěch (pen.)

Sestava: Petr – Novotný, Smejkal, Janů, Drdla – Skryja V. – Máček (78. Šoustar M.), Jinek (71. Blaha), Pulkrábek, Šacl – Lhoták (61. Dvořák L.)

V úvodu utkaní se oba týmy snažily o kombinaci, ale hrálo se především ve středu pole bez šancí. Poté zahrozili hosté, ale Petr Venhodovu střelu vytáhl a Hrůza mířil nad bránu. Následně vybízel k brance Máček Lhotáka, ale hostující bek v poslední chvíli zakročil. Chvíli na to mířil Jinek jen do středu brány a Skryjova pumelice mířila těsně nad bránu. V závěru první půle zkoušel znovu štěstí Venhoda, ale mířil mimo.

Po pauze měli šanci hosté, ale po závaru po centru z levé strany hřiště zachránil domácí na brankové čáře Janů. Poté se hrálo ve středu hřiště bez šancí. V 76. minutě však Janů fauloval Kotačku a Němec pokutový kop proměnil – 0:1. Chvíli na to mohli hosté své vedení pojistit, ale nejprve domácí zachránil Petr a hned na to Říha hlavičkoval vedle. V 84. minutě měl napřaženo Šoustar, ale v dobré pozici míč netrefil. V 88. minutě byl ten samý hráč faulován a penaltu proměnil Skryja – 1:1.

Martin Mužátko (trenér): Potkali jsme dosud nejsilnějšího soupeře. Zápas jsme odmakali a nakonec jsme byli odměněni vyrovnávací brankou v závěru. Dneska bod bereme.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.