Radešínka nestačila na Počítky

Na těžkém terénu byli šťastnějším celkem domácí, kteří byli rozhodnější v obou vápnech. Tři body tak zůstaly v Počítkách.

Počítky – Radešínská Svratka 4:2 (2:1)

15., 18. a 79. Toman F., 76. Večeřa – 36. Skryja V., 66. Liška

Sestava: Chrást – Novotný (79. Starý), Peňáz, Janů, Šacl – Máček (46. Liška), Hudák, Pulkrábek, Dvořák (46. Lhoták) – Skryja V., Plhal

Hned v úvodu se zaskvěl Hořínek, který vytáhl Pulkrábkovu technickou střelu a poradil si i s Plhalovou dorážkou. V 15. minutě napřáhl ke střele F. Toman, míč se otřel o hostujícího beka a zaplul za Chrásta – 1:0. Chvíli na to centr z levé strany hřiště našel hlavu střelce první branky a domácí vedli o dva góly. Hosté signalizovali jasný ofsajd, ale sudí Krejčí praporek nezvedl – 2:0. Poté Hořínek vyrazil těžký tečovaný centr nad bránu a z následného rohu Plhal přestřelil. Hned na to střílel Halámka v dobré pozici mimo bránu hostů. V 36. minutě chybovala domácí obrana, V. Skryja obešel gólmana a do prázdné brány upravil skóre – 2:1. Poté Pulkrábek vysunul Šacla, který parádně našel Plhala, ale jeho hlavička mířila těsně vedle.

Po pauze se domácí soustředili na obranu. Hosté měli pár závarů, ale míč za brankovou čáru neprotlačili. V 66. minutě si Šaclův centr našel na zadní tyči Liška a vyrovnal – 2:2. Hosté se hnali za třetí brankou, ale v 76. minutě napálil Večeřa ze třiceti metrů míč a jeho střela skončila k překvapení všech v šibenici hostující brány – 3:2. Tři minuty na to si našel míč po autovém vhazování F. Toman a střelou z malého vápna dokonal hattrick – 4:2. Poté byl ve vápně faulován Plhal, ale píšťalka sudího Kubeše zůstala němá.

Martin Mužátko (trenér): Prvních třicet minut jsme prospali a stálo nás to zápas. Když už jsme se pracně dostali k vyrovnání, tak domácí hráč napálil míč tak, že neuvěřitelně skončil v šibenici. Rozhodlo se ve vápnech a tam byli domácí rozhodnější. Herně na tom nejsme zle, ale trápí nás koncovka. Musíme zvýšit důraz v obou pokutových územích, jinak to bude složité. Mrzí mě tendenční výkon sudího Kubeše a asistenta Krejčího, ale co čekat, když je v kabině sudích před zápasem i o poločasové přestávce náhradní brankář domácího celku pan Šula. To podle mě nepatří ani do krajské soutěže.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.