Áčko veze z Bohdalova kanára

Radešínka zahodila v úvodu šance a poté nabídla Bohdalovu góly i dlouhou přesilovku.

Bohdalov – Radešínská Svratka 6:0 (3:0)

12. Toman (p), 24. Boháček, 35. a 82. Koukal, 59. Krčál, 61. Neuman

Sestavy: Vařejka – Novotný, Starý, Hájek, Janů (81. Blaha) – Lhoták, Požár D., Šacl, Liška (65. Vrbas) – Požár J. (81. Mužátko), Skryja

Hosté začali aktivně. Nejprve byl v šanci mezi beky Liška, ale Mundok jeho slabou střelu chytil. Poté se domácí obranou protáhl Požár, ale ani on nevyzrál na veterána Mundoka. Ve 12. minutě se dostal do vápna Koukal, Hájek jej podrazil a penaltu proměnil střelou k tyči Toman – 1:0. Hosté byli i nadále nastěhovaní na domácí polovině, ale ve 24. minutě Boháček po nákopu utekl Novotnému a zvýraznil vedení domácích – 2:0. Poté měli hosté sérii několik rohových kopů a standardních situací, ale míč do sítě nedotlačili. Po půl hodině hry navíc Vařejka před vápnem srazil Koukala, musel do sprch a do brány šel kapitán Starý. Následnou standardní situaci domácí díky hlavičce trestuhodně nehlídaného Koukala proměnili ve třetí branku – 3:0.

Po přestávce se v tutovce objevil Lhoták, ale svoji šanci zahodil a ztroskotal na domácím brankáří. Hned poté se v totožné situaci objevil na druhé straně Krčál a proměnil ji – 4:0. Dvě minuty na to se z pravého křídla trefil Neuman – 5:0. Hosté měli své šance, ale většinou vůbec netrefili domácí bránu. V 73. minutě se síly vyrovnaly, když byl po druhé žluté kartě vyloučen domácí Boháček. V závěru se navíc dostal do dalšího brejku Koukal a stanovil konečný výsledek zápasu – 6:0.

Petr Šustáček (trenér): Zápas se mi těžko hodnotí, místo toho abychom po prvních deseti minutách vedli 2:0, tak dostaneme hned z první návštěvy domácích v našem pokutovém území gól z naprosto hloupé penalty. Domácí branka nakopla a přidali po brejku druhou branku. A zmar všeho přišel chvilku na to, kdy Vařejka hasil další brejk domácích jen za cenu faulu a správně udělené ČK. Následně z narizeneho PVK domácí přidali další branku. Druhou půli jsme šli do rizika a zkusili zápas zdramatizovat, ale domácí si zkušeně přesilovku pohlídali, pohodlně přidali další tři góly a došli si tak k zaslouženemu vítězství.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.