Radešínka v deseti sahala po bodu

Hosté hráli od 2. minuty v deseti. I tak jim k bodům moc nechybělo.

Přibyslavice – Radešínská Svratka 2:3 (1:2)

40. Kolman, 44. Lopatář, 80. Drapák – 20. Šikula, 88. Skryja

Sestava: Vařejka – Novotný, Hájek, Starý, Janů – Lhoták (65. Blaha), Požár D., Šacl (84. Šoustar), Šikula (46. Liška) – Požár J. (69. Mužátko), Skryja

Utkání pro hosty začalo zle, když už ve 2. minutě Hájek inkasoval přísnou červenou kartu. Radešínka však hrála v pohybu a na hřišti nebylo znát, že mají domácí přesilovku. Se střelou Daniela Požára si poradil domácí gólman Bezyk. Ve 20. minutě unikl domácím obráncům Josef Požár, přiťukl míč Šikulovi a ten jej dopravil do odkryté brány – 0:1. Domácí poprvé zahrozili díky Bukáčkovi, ale jeho střelu Vařejka bravurně zlikvidoval. V závěru prvního poločasu zůstal praporek asistenta na půli cesty, míč si zpracoval Kolman a střelou na zadní srovnal – 1:1. Poté Vařejkův odkop vrátil z první domácí záložník a míč se od břevna odrazil přímo na kopačku Lopatáře – 2:1.

Hosté hráli aktivně i po přestávce, ale Josef Požár ani Lhoták domácí beky nepřetlačili. Domácí využívali okének v hostující obraně, ale naráželi na Vařejku. Srovnat mohli hosté po přímém volném kopu, ale míč po teči ve zdi skončil těsně vedle. V 80. minutě dostal hodně prostoru Drapák, obešel Vařejku a trefil se do prázdné brány – 3:1. Následně Vařejkovi pomohla tyč. Poté dostal na druhé straně míč do sítě Mužátko, ale sudí Šimek pískal Skryjův faul. Hosté se nevzdávali a v 88. minutě našel Mužátko za obranou Skryju a ten se z úhlu trefil přesně – 3:2. V bláznivém závěru už další branka nepadla.

Petr Šustáček (trenér): Co k tomu říci. Necitilivé vyloučení ovlivnilo utkání. Jsem hrdý na to, že jsme i v deseti byli lepším týmem a k bodům nám chybělo štěstí, které se nám už nějaký ten pátek vyhýbá. Snad to byl zápas, který to všechno zlomí a začneme sbírat i body.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.