Radešínka smetla Jamné

Záchranářský souboj vyzněl lépe pro domácí, kteří se na svého soupeře bodově dotáhli.

Radešínská Svratka – Jamné 4:1 (3:1)

15. Skryja, 24. Janů, 40. Horych, 50. Požár D. – 42. Formáček

Domácí byli od úvodního hvizdu lepším celkem a po několika náznacích se dočkali. V 15. minutě se po faulu na Skryju postavil k přímému volnému kopu Starý a právě Skryjovi přistál míč na hlavě – 1:0. V 24. minutě sudí odpískal přísný faul na Skryju, k míči se postavil Janů a z úhlu překvapil špatně postaveného Špejtka, který očekával centr – 2:0. Hosté více diskutovali než hráli, což vyvrcholilo odchodem kapitána Martina Tlačbaby, který opustil hřiště se slovy, že končí kariéru. Zvýšit mohli Josef Požár a Skryja, ale trefili jen hostujícího brankáře. Rozhozené hosty po Bukáčkově nákopu potrestal Horych, který si zasekl míč a ránou na přední tyč překonal Špejtka – 3:0. Poté domácí nechal rozběhnout Mikeše, který přiťukl míč Formáčkovi. Ten nic nevymýšlel a střelou na přední tyč snížil – 3:1.

Pět minut po přestávce hosté zapomněli na Daniela Požára a ten si na zadní tyči s nabídnutou šancí věděl rady – 4:1. Hosté měli jen jednu šanci, ale hlavička skončila z dobré pozice vysoko nad bránou. Pak domácí zahazovali šanci za šancí. V utkání už tak další branka nepadla.

Petr Šustáček (trenér): Celý zápas jsme byli jasně lepším týmem. Soupeře jsme měli porazit o více než tři branky, ale zahodili jsme několik tutovek. Na výhru budeme chtít navázat v Bohdalově.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.