Áčko bojovalo, ale na Dukovany nestačilo

Radešínská Svratka šla do vedení, ale black out na konci prvního poločasu rozhodl o tom, že si body odvezou hosté z Dukovan.

Radešínská Svratka – Dukovany 1:3 (1:3)

16. Lhoták – 32. a 45. Holoubek Z., 43. Čapoun

Sestava: Chrást – Novotný, Starý, Janů, Šacl – Máček – Lhoták (63. Plhal), Pulkrábek, Hudák, Dvořák (59. Blaha) – Skryja V. (72. Skryja M.)

Hned v úvodu zahrozil Z. Holoubek, ale mířil nad bránu. V 10. minutě se po Novotného přihrávce dostal ke střele Pulkrábek, ale bek hostí zavčas jeho střelu srazil mimo bránu. V 15. minutě hostující gólman vyrazil centr jen ke Lhotákovi a ten míč vrátil do sítě – 1:0. Hned na to mohl srovnat Jan Novák, ale Chrást jeho bombu perfektně lapil. Poté mířil Lhoták vysoko nad bránu. Ve 32. minutě Černý po rohovém kopu našel hlavu Z. Holoubka a míč zapadl k tyči – 1:1. Ve 43. minutě domácí signalizovali ofsajd, praporek asistenta sudího však zůstal dole a Čapoun sólo proměnil – 1:2. V samotném závěru trefil Janů odkopem Dúckého, který vysunul Z. Holoubka a ten se podruhé v zápase radoval – 1:3.

Po přestávce se hra srovnala. Hned po vystřídání šel sám na gólmana matador Plhal, ale svůj nájezd nakonec ani nezakončil. V 72. minutě M. Skryja hlavičkoval po rohovém kopu těsně vedle. V 85. minutě byl Plhal sám před Křišťálem, ale nepovedlo se mu jej přehodit. V závěru mohl dvakrát vedení hostů navýšit M. Novák, ale míč do sítě nedostal.

Martin Mužátko (trenér): Hosté potvrdili svoji kvalitu a beze zbytku využili naše chyby v závěru prvního poločasu. Celkově jsme podali solidní výkon, od kterého se můžeme odrazit. Škoda, že jsme ve druhé půli utkání kontaktním gólem nezdramatizovali.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.