Áčko dovezlo z Měřína tři body

Překvapivý výsledek se zrodil v Měříně, kde ale Radešínka vyhrála po zásluze.

Měřín – Radešínská Svratka 2:3 (1:1)

10. Souček (pen.), 60. Láznička – 5. Liška, 66. Drdla, 88. Pulkrábek

Sestava: Chrást – Novotný, Peňáz, Janů, Drdla – Liška, Starý, Pulkrábek, Skryja, Dvořák – Lhoták (65. Blaha)

Hosté šli rychle do vedení. V 5. minutě si našel Pulkrábkův centr Liška a z voleje parádně rozvlnil síť – 0:1. Za pět minut bylo srovnáno, když Souček potrestal Novotného faul z pokutového kopu – 1:1. Ve 21. minutě se z úhlu řítil na Hladíka Lhoták, ale vystřelil jen slabě. Chvíli na to pálil z úhlu Beran, jehož střela byla sražena na rohový kop. V závěru se dostal do šance Kejval, ale Chrást byl na místě.

V 56. minutě se dostal do sólového úniku Starý, obešel gólmana, ale bránu netrefil. Hned na to propadl domácí aut až na zadní tyč, kde jej do sítě doklepl Láznička – 2:1. V 66. minutě Drdla překonal Hladíka hlavou po přímém volném kopu Starého – 2:2. V 77. minutě Pulkrábkův tečovaný přímý volný kop padl jen těsně nad břevno a následně jeho rohový kop skončil na břevně. Poté Pulkrábek Hladíka protáhl střelou z velkého vápna a chvíli na to nevyužil srážku domácího beka s gólmanem Liška. V divokém závěru měl šanci Bublán, ale Janů hosty zachránil. V závěru se dostal do brejku Blaha, byl faulován a následný přímý volný kop proměnil ránou k tyči Pulkrábek – 2:3.

Martin Mužátko (trenér): Cenná a zasloužená výhra. Domácí sice drželi míč, ale poměrně dobře jsme bránili. Těší mě, že jsme se nespokojili s bodem a porvali jsme se o tři, které mohou být klíčem k úspěchu. Výborný výkon podpořený třemi brankami.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.